[O1] Felgi 18" z Audi (S-line) oraz zawias

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • miguello
    RS
    • 2008
    • 1849

Pizdowaty Styl Jazdy :P

Ja bym się raczej nastawiał na szybkie zakręty na niskim profilu i dobrej twardej glebie :wink:

Komentarz

• ArturTDI
      Rider
      • 2008
      • 469

miguello, tego określenia nie znałem

Felgi przyszły juhuuuuuuuu

fotki felg jak mi sie uda to dzisiaj wstawie a jak nie to w bardzo niedługim czasie
      Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

• vince123
        Elegance
        • 2009
        • 923

Zamieszczone przez ArturTDI
        fotki felg jak mi sie uda to dzisiaj wstawie a jak nie to w bardzo niedługim czasie
        bedziesz wywazal :?: u kogo :?: dzis znowu byla ta OI na bema z tymi felgami od s line'a ...na blachach LRA

ArturTDI, przybyla nam do miasta VRS czarna ..widzialem dzis przy shellu na brzeskiej i kolo carsedu cos smignelo...
        sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
        nadkole nowe LP
        kontakt PW

Komentarz

• ArturTDI
          Rider
          • 2008
          • 469

21617801, już jest długo ta czarna Octa w mieście. Jezdzi nia właściciel hurtowni hydraulicznej Eska która mieści sie na sokołowkiej. Na czarnych alu jest ta octavia.

Juz wiem o która Ci chodzi jak powiedziałeś że tablice LRA

[ Dodano: Wto 10 Lis, 09 13:18 ]
          Zamieszczone przez 21617801
          bedziesz wywazal :?: u kogo :?:
          na zambrowskiej pewnie

[ Dodano: Sro 18 Lis, 09 11:59 ]
          Sorry ze długo nic sie nie dzaiło w temacie moich felg ale byłem w niemcowni po samochody. niestety tylko 2 sztuki przywiezliśmy. Uciekła mi octavia I 2003 werja L&K z duża nawi. ale zły jestem z tego powodu. a cena była bardzo dobra.

ale mniejsza z tym.

felgi pojadą dzisiaj na wyważenie i musze je troszkę doczyścić i będa foty na które czekacie. nie wiem czy na aucie zagoszcza w tym roku ale zobaczymy jeszcze. pozdrawiam wszytskich.

[ Dodano: Pią 20 Lis, 09 15:14 ]
          o to i felgi. wiecej w temacie o moim szkodniku

Nie dyskutuj nigdy z idiotą, najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem ...

DIAGNOSTYKA I ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA

USŁUGI TRANSPORTOWE

TEL: 531-33-55-77

Komentarz

Pracuję...