Witam serdecznie. Jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość. Jeżeli posta umieściłem w złym temacie przepraszam i proszę o wskazanie właściwego miejsca.
Nie jestem posiadaczem Octavii. Sam obecnie jeżdżę Vectrą i jestem członkiem bratniego Vectra Klub Polska.
Zawitałem do Was z prośba o garść informacji o Waszych pojazdach. Pytam dlatego, że szwagier zastanawia się nad zakupem Octavii a ja o tym modelu wiem niewiele. Pomyślałem, że tutaj dowiem się czegoś więcej lub jakaś życzliwa dusza pomoże mi w oględzinach jednego egzemplarza w Mikołowie. Dokładnie chodzi o egzemplarz:
który pokazuje to samo auto w dwóch różnych komisach.
Można liczyć na Waszą pomoc?
Proszę o opinie lub kontakt albo tutaj na forum albo jakkolwiek inaczej.
Kontakt do mnie:
Grzegorz Telega - Teleś
+48 662 201299 [Orange]
gg:731126
[email protected]
Nie jestem posiadaczem Octavii. Sam obecnie jeżdżę Vectrą i jestem członkiem bratniego Vectra Klub Polska.
Zawitałem do Was z prośba o garść informacji o Waszych pojazdach. Pytam dlatego, że szwagier zastanawia się nad zakupem Octavii a ja o tym modelu wiem niewiele. Pomyślałem, że tutaj dowiem się czegoś więcej lub jakaś życzliwa dusza pomoże mi w oględzinach jednego egzemplarza w Mikołowie. Dokładnie chodzi o egzemplarz:
który pokazuje to samo auto w dwóch różnych komisach.
Można liczyć na Waszą pomoc?
Proszę o opinie lub kontakt albo tutaj na forum albo jakkolwiek inaczej.
Kontakt do mnie:
Grzegorz Telega - Teleś
+48 662 201299 [Orange]
gg:731126
[email protected]
Komentarz