Demontaż Dzwigni Hamulca Recznego.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sirbartus1
    Classic
    • 2010
    • 11

Kazdy moze miec lowridera :wink:
    Serbowie przedstawiają sposób, dzięki któremu każdy może nagrać się w lowriderze. Oto wersja dla ubogich.

[ Dodano: Wto 30 Mar, 10 19:17 ]
    Wole sie nie klocic z sasiadem kto ma lepsze auto

[ Dodano: Wto 30 Mar, 10 19:26 ]
    Załadunek vana na lawetę idzie zgodnie z planem, aż do momentu, kiedy nagle...
  • rumurek
    Classic
    • 2009
    • 24

Chce zdemontować dzwignie hamulca recznego w celu pokrycia skora. Moze ktos juz to robil i udzieli mi kilku wskazowek jak najszybcej i najprosciej to zrobic. Szczerze mowiac nie mam pojecia jak sie za to zabrac. Moze jest jakis latwy i szybki sposob na demontaz. Z gory dzieki na info.

Komentarz

• mecholl
      L&K
      • 2008
      • 1006

Podłącze się pod temat. Mam ten sam problem.
      Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

• rumurek
        Classic
        • 2009
        • 24

aaa zapomnialem dodal ze chodzi o demontaz w Octavi I (jedynce) kombi z polokietnikiem rocznik 2005.

Komentarz

• Quest
          Ambiente
          • 2009
          • 232

może pomoże...

O1

O2
          Człowiek wiedzy żyje działając, a nie myśląc o działaniu, ani też myśląc, co pomyśli, kiedy skończy działać.

Komentarz

• czyzyk64
            Elegance
            • 2008
            • 866

no własnie, tylko jak zdjąc tą rączkę , czy ona ma jakies zatrzaski, co trzeba podważyc aby nie skopac.

Komentarz

• rumurek
              Classic
              • 2009
              • 24

no wlasnie moze najlepiej bylo by zdjac sama raczke zeby dac do obszycia skora.....

Komentarz

• mecholl
                L&K
                • 2008
                • 1006

Ten schemat jest chyba do wersji bez podłokietnika. A jak się dostać do rączki w wersji z podłokietnikiem ?

[ Dodano: Czw 19 Lis, 09 00:10 ]
                Aż nie chce mi się wierzyć, że na forum żadem magik nie wiem jak się dobrać do wyżej wymienionego tematu :diabelski_usmiech

Komentarz

• czyzyk64
                  Elegance
                  • 2008
                  • 866

Wczoram próbowałem do tego podejść, i kilku próbach zrezygnowałem, nie chciałem czegoś urwać. ops: Aż dziwne , że nie idzie tego normalnie jakośc zdjąć.
                  Może ktoś podpowie, jak sie do tego zabrać, bo zdjęcia to za duzo nie pomogły.

Komentarz

• pedro
                    Ambiente
                    • 2009
                    • 178

w 01 po zwolnieniu klina blokującego rys. wyżej nr. 18.15. dodany przez Quest
                    schodzi bez problemu

Pozdrawiam
                    pedro

Komentarz

• 66jedrek
                      Drive
                      • 2009
                      • 87

W o2 jest identycznie, a klin znajduje się w tym samym miejscu dla wersji bez i z podłokietnikiem. Ten klin jest gruby, więc możesz mieć kłopoty z podważeniem go za pierwszym razem, ale nie bój się że coś urwiesz bo na pewno nic się temu nie stanie. Jedyne co trzeba mieć to jakiś śrubokręt płaski i cierpliwość, bo pepiczki to troszkę źle obmyśliły

Ja kiedy zakładałem podłokietnik do swojej to musiałem cały ręczny odkręcić i dopiero znaleźć, ale się udało. :P

[ Dodano: Czw 18 Lut, 10 20:42 ]
                      Jak będziesz podważał to delikatnie ciągnij, a na pewno poczujesz kiedy to się zwolniło.

Komentarz

• mecholl
                        L&K
                        • 2008
                        • 1006

pedro, 66jedrek, dzięki za informację, w końcu udało się zmienić Szkoda, że nie mogę Wam dać po punkcie.

Komentarz

Pracuję...