[O2] zasklepki znaczka ze stali nierdzewnej milotec
cześć wszystkim czy montował ktoś zaślepki znaczka dostępne na stronie w milotecu ze stali nierdzewnej zastanawiam sie czy coś takiego zamontować co wy na to?
orginalny emblemat składa sie z dwóch części - plastiku i naklejonego na nim metalowego
znaczka
:?: :?: :?: :?: :?: :?:
serio?
byłem przekonany że znaczek skody jest z jednego plastikowego kawałka
tu mnie zaskoczyłeś
mój znaczek Miloteca to metalowa nakladka wykonana z cienkiej blaszki z kawałkami tasmy dwustronnej do jej podklejenia
idealnie wpasował sie na znaczek Skody na masce wiec nic więcej nie kombinowałem :diabelski_usmiech
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
mój znaczek Miloteca to metalowa nakladka wykonana z cienkiej blaszki z kawałkami tasmy dwustronnej do jej podklejenia
idealnie wpasował sie na znaczek Skody na masce wiec nic więcej nie kombinowałem
mój też jest z ciękiej blaszki i na taśmie dwustronnej ale stwiedziłem ze jak oderwe orginalną blaszke to milotec najdzie głębiej i sie udało :lol:
więc zastanawiam się czy nie oderwać starego znaczka aby nakleić ten miloteca .... więc dlatego pytam jak będzie lepiej ...
[ Dodano: Sob 28 Lis, 09 22:45 ]
Zamieszczone przez goly79
Zamieszczone przez piotrek_gdy
idealnie wpasował sie na znaczek Skody na masce wiec nic więcej nie kombinowałem
mój też jest z ciękiej blaszki i na taśmie dwustronnej ale stwiedziłem ze jak oderwe orginalną blaszke to milotec najdzie głębiej i sie udało :lol:
raf100, są to emblematy od skody favorit , średnica 80mm, ja kupiłem w sklepie z częściami do skody ale też są na allegro cena w granicach 12pln, jest tylko jeden problem bo w ocatvii znaczek od wewnętrznej strony jest lekko zaokrąglony natomiast od favotity jest płaski, ale po lekkim podgrzaniu i lekkim podgięciu zaczyna pasować
Nie, żadnego szlifu.
Wręcz przeciwnie; szukam takiego znaczka by napis i logo było jak najbardziej wypukłe
Dlatego tak mnie podkręcił ten emblemat z Favoritki.
Jak się go zrobi cały na czarny mat to może być ciekawie
Bardzo fajnie to wyglada u kolegi raf100, jeszcze jak by ramke grila prysnac na czarny mat to dla mnie by bylo gitara. Ktoś na forum miał tak zrobioną czarną octe i wygladalo to super.
Komentarz