Zamieszczone przez laurin
Automatyczne domykanie szyb w razie deszczu
Zwiń
X
-
Automatyczne domykanie szyb w razie deszczu
Tagi: Brak
-
-
Witam,
Dopiero co zakupiłem O2 z 2006 r. i powoli zaczynam ją rozgryzać. Widziałem jak sprzedający używał automatycznego domykania szyb z kluczyka ale nie zwróciłem uwagi jak on to robi. Możecie mnie poinstruować? aha i jeszcze jedno czy mając to domukanie szyb z kluczyka oznacza że mam czujnik deszczu?
Z góry dzięki za rady
pozdrawiamJuż niedługo za kierownicą O2
Komentarz
-
-
A jeszcze pytanie dotyczace domykania szyb żeby nie tworzyć dodatkowcyh wątków. Mam domykanie szyb ale działa jak należy po prostu nie do końca domyka wszystkie szyby, wiem, że pewnie trzeba je przeprogramwoać, ale jak to zrobić i czy sam dam rade??Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
-
No dobra, to ja z innej beczki trochę...
Zamykanie z pilota działa, jak pada deszcz to też się domykają. Tu wszystko ok, ale jest jeszcze jedna opcja albo nie wiem co.
Mianowicie parkuje samochód, szyby otwarte, gaszę silnik, wyciągam kluczyk i raz szyby się domykają, a raz nie :?
Dokładnie to powiedzmy że ok 1/10 się same zamkną, i to przeważnie pod domem jak chce żeby się wietrzyło trochę :diabelski_usmiech
O co tu chodzi :?:
Komentarz
-
-
Chłopaki coś z moją jedną szybą jest nie teges :cry: Jedne drzwi miał malowane i w tych właśnie drzwiach szyba działa odwrotnie zamiast w tę samą stronę co zamyka się inne szyby ona się otwiera i odwrotnie, czy ktoś źle włożył wtyk odwrotnie czy przewody trzeba przełożyć ??
dzięki wielkie za wszelkie podpowiedzi.Skode już mam, musze jeszcze kupić kapelusz
Komentarz
-
Komentarz