No to pociągnę ten wątek. Z plotek z tzw. "pierwszej ręki" wiem o tym, że aby zalepić dziurę cenową po Octavia Tour (tanie auto) ma być produkowana O2 (przed FL), ale z całym wyposażeniem z O2 FL, czyli zegary, elektryka i wszystkie inne bebechy. Ma być ponoć ciut tylko droższa od Tour'a :-)
Siatka na konsoli centralnej po stronie pasażera
Zwiń
X
-
Siatka na konsoli centralnej po stronie pasażera
chciałbym sobie taką siatkę założyć. Ona jest w wyposażeniu standardowym w wersji L&K i mam pytania:
-jak można ją zamontować?
-jaki ma nr katalogowy w ETCE bo nie wiem ile ona może kosztować?
-czy występuje sama czy trzeba wymienić z całą tapicerka boczną konsoli środkowej?
-
-
Myślę, że ORI będzie kosztowała ~80 zł, ja zamówiłem coś takiego http://www.allegro.pl/item846439614_...na_3rzepy.html, są różne wielkości. Jak przyjdzie przesyłka, dam znać jak się to sprawuje. :wink:
Komentarz
-
-
A jak ta ori siateczka jest przymocowana do konsoli centralnej :?:
Bo jak ktos chce tam trzymać np CB to czy ona wytrzyma? Bo na rzepach napewno odpadnie i jedynie fajki moźna wozić albo gumy jak ktos nie palący :PByło, minęło:
RS Look @ 198KM/283Nm by Unitronic.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik11no właśnie dalej nie mam nr katalogowegoprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Moim zdaniem, "można kupić, można zrobić". Ja gdybym potrzebował podobny schowek, to zrobił bym samodzielnie, i nie musi to być koniecznie siatka. Taką kieszeń można zrobić bardzo estetycznie dosłownie z byle czego. Może to być blacha, plastykowa pokrywka z jakiegoś pudełka, skóra ze starej kurtki, a nawet odpowiednio przypięta damska torebka, a niektóre podobno są bardzo ładne.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez suchyBo na rzepach napewno odpadnie i jedynie fajki moźna wozić albo gumy jak ktos nie palący
Komentarz
-
-
U mnie jest taka siatka od poczatku w bagazniku po prawej stronie, czyli etka ma numer dla tej czesci. Gorna, pozioma czesc jest wzmocniona blaszka na calej dlugosci, tzn. przy takim montazu jak na zdjeciu powyzej (gumka) nie da sie tam wlozyc czegos nieplaskiego.PL-LOP D-ROW mutex/ocfipreoqyfb/mutex
Komentarz
-
-
rafik11, jak już pisałem nabyłem na allegro http://www.allegro.pl/item865064781_...na_3rzepy.html
Możesz zresztą wybrać sobie wielkość jaka ci odpowiada, ten producent robi różne. :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lugabnie tylko w nowych, ja mam 2002 i tez jest ta siateczka w bagaznikuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
kross12
Panowie, mógłby ktoś napisać numery siateczki. Siatka o której pisze kolega czyzyk64, pasuje do Superba.
Komentarz
Komentarz