Zamieszczone przez b707
[O2] [O2 FL] - Vag i ustawienia ...
Zwiń
X
-
[O2] [O2 FL] - Vag i ustawienia ...
Witam.
Posiadam taka octavke lecz nie mam w niej maxi dota i
nabyłem ost takowy kabelekKod:https://www.obd2.pl/index.php?p73,vcp-k-line-2-x-usb-can-k-obd2
Czy ktos sie bawił czyms takim juz w skodzie? jesli tak to pytanko jak wyłaczyc moge to pikanie niezapięcia pasów?
Pozdr
JL
-
-
Ja byłem w sobote w ASO i chciałem ustawić automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu i też mówili, że nie mogli skomunikować sie z modułem komfortu i że musieli odłączyć akumulator i dopiero sie udało. Może, więc spróbuj, tylko nie wiem, czy Ci się coś innego nie rozprogramuje.
Pozdrawiam
Marcin
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marcink_1Ja byłem w sobote w ASO i chciałem ustawić automatyczne zamykanie drzwi po ruszeniu i też mówili, że nie mogli skomunikować sie z modułem komfortu i że musieli odłączyć akumulator i dopiero sie udało.
Ostatnio kolega w swojej O2FL aktywował opcję automatycznego ryglowania drzwi i o ile w O2 (bez FL) aktywuje się to w module komfortu (46) to w O2FL w module centralnej elektroniki (09).MINT
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez krokodyljanuszczy ktoś mugł by mi udostempnić program z grópy vag do skody
niech sobie szukają->Usługi elektroniki/małej mechaniki VAG, usługi IT
->Superb 2FL CFGB DSG 4x4 Platinum+
poprzednie modele:
->O2FL CFHC DSG Elegance+ 2016-2020
->O2 BKC+ARL 4x4 Adventure+ 2010-2016
O1FL ASV Ambiente Ice 2003-2010 VW Golf 3 AAZ Classic 2000-2003
Komentarz
-
Komentarz