jago7270, chyba juz nikt nie czyta wątków wprowadzających :evil:
co o tym myslicie? i nie tylko.
Zwiń
X
-
co o tym myslicie? i nie tylko.
http://www.allegro.pl/item866827136_..._odboj_ss.html moj szkodnik jest koloru bialego jesli ktos ma takie cos na swoim autku to prosze podzielic sie wrazeniami. dziekuje. wszystkiego dobrego w nowym roku.
-
-
ok. dzieki wszystko jasne pozdrawiam.
[ Dodano: Wto 29 Gru, 09 15:32 ]
mysle rowniez o zmianie wygladu wnetrza bo w moim troche szaro i ponuro. co koledzy powiedza mi na ten temat co mozna dodac a czego sie wystrzegac. mysle na poczatek o bialych zegarach i okleinie pulpitu| (moj tata ma oklejony pulpit w audi a6 okleina w kolorze aluminium i calkiem fajnie to wyglada)
Komentarz
-
-
daber85, polakieruj te plastikowe ramki np. na srebrno i już się coś zmieniOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
daber85, http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...r=asc&start=15
jest to kolor taki matowy grafit. malowane było przez znajomego tak więc jestem pewien, że drugiego takiego środka na pewno nie maOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
daber85, bo ja u siebie mam tą środkową konsolę polakierowaną, popielniczkę i ramkę wokół zmiany biegów. nic więcej nie ruszałem
widzisz..Ty chcesz ożywić a ja wszystko w czerń puścić tzn plastiki na słupkach i podsufitka. ale jak to wyjdzie to się zobaczy.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
Komentarz