MikeWRC, zaje....ta RS-ka
OCTAVIA 1.9 ASV CLIMATRONIC
Zwiń
X
-
OCTAVIA 1.9 ASV CLIMATRONIC
Witam.
Naszła mnie dzisiaj myśl aby dołożyć do octavii 1.9 asv w wersji ambiente climatronic.
Wobec tego mam pytanie jak dorzucić climatronic i jak wygląda to cenowo???Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
!!!MoTóR NiE UmIeRa NiGdY , MoTóR JeSt WiEcZnY !!!
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
-
-
mikolaj93, Pierwszym krokiem powinnobyć zakupienie kompletu gratów.
Popatrz tu:http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26872
kolega z Bydgoszczy ma do sprzedania.Zbilansowana dieta to piwo w obu dłoniach.
Komentarz
-
-
klime jako klime mam ale co musiałbym dokupić aby mieć climatronic???
:roll:Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
Panie władzo, wiem ze przekroczyłem prędkość, ale porostu... lubię za==e==alać!!!
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez ViniuZa klimatronika z roczna gwarancją wołają 3 tys. Mówi się trudno...W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Viniupedro, dokładnie.. w Piotrkowie Tylko ja mam ok. 500km do Piotrkowa Ale wolę oddać auto fachowcom niz miejscowym partaczom...
Koniecznie daj znac jak poszło zakładanie klimy
Komentarz
-
-
Jeśli ktoś wie Jakie części są potrzebne aby zamontować climatronic w octavii to niech napisze.
Klimatyzacje mam.
Wiem narazie tyle że potrzebuje panel od climatronica i pewnie jakieś kabelki.
Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikolaj93Wiem narazie tyle że potrzebuje panel od climatronica i pewnie jakieś kabelki.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Panel Climatronic
Czujnik naslonecznienia
nagrzewnica,
ramka panela climatronic
sterownik wentylatorow koncowka nr 919U
najlepiej wiazka od jakiegos rozbitka
Ja robilem sam, zajelo to jeden dzien, ale poczatkowo nie zadzialala wlasnie przez to ze mialem niewlasciwy sterownik wentylatorowKiedys było to zwykłe Ambiente- dzis prawie RS
Komentarz
-
-
cuma_michal a ile cię kosztowało to przedsięwzięcie ???
:drive:Gdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Witam wszystkich.
Zakładałem w Piotrkowie climatronika do VW Golfa IV dokładnie ponad dwa lata temu. Samochód nie miał klimy. Montaż trwał od 8.00 do ok. 17.00. Cała deska do demontazu. Złożona bez zastrzezeń. Nic nie trzeszczy. klimatyzacja działa bez problemowo.
Nic tylko polecić ten zakład.
Komentarz
-
-
Ma ktoś link do stronki tej firmy co zakłada klime w PiotrkowieGdyby ktoś potrzebował podpiąć Vas'a w Łodzi to mogę pomóc tel. 600683962 lub PW (+serwis)
UNIDEN USER
Komentarz
-
-
Zakładałem climatronic w Piotrkowie ponad 3 lata temu. Jak na razie chodzi OK. Więc chyba faktycznie mają już trochę doświadczenia w tym temacie.
Nie wiem jak jest u Ciebie ale ja miałem zwykłe, białe szyby i nawet po montażu klimy słońce potrafiło przygrzać przez szybę. Mimo, że w kabinie było dość chłodno to na gołej ręce czuło się działanie słońca. Lekkie przyciemnienie szyb (albo wymiana na atermiczne ale to chyba większe koszty) eliminuje ten dyskomfort i daje pełną satysfakcję z klimy.
Komentarz
-
Komentarz