[O1] Ksenony z soczewkami w O1 przed liftingiem
Zwiń
X
-
[O1] Ksenony z soczewkami w O1 przed liftingiem
Witam, jestem nowym użytkownikiem forum. Chciałem wymienić lampy na soczewkowe w mojej octavii ale wszystko co znajduje to lampy dla octavii po liftingu, np:swiatla . Moje pytanie to czy da się jakoś upchnąć te światła do mojej wersji auta. Mam octavkę z 2000 Trochę napisałem zagmatwanie ale liczę ze zrozumiale.
-
-
Zamieszczone przez pt_pawelJak wyglądają koszty zderzaka, grilla i tego pasa? w jakiej kwocie da się to zamknąć? Czy to są dwie opcje przerobienia, tzn albo tniemy albo robimy wersje FL (tak w ogóle co to jest to FL?)
FL - Face Lifting.
Koszty, zależy w jakich cenach uda ci się co wyrwać:
- kierunki 50zł
- lampy 300zł, xenon - 1500zł
- zderzak 150zł, z RS - 300 - 500zl
- pas przedni ok 150
- grill 100zl
+ malowanie, chyba, że trawisz elementy w swoim kolorze.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Czy takie części będą odpowiednie?
-Zderzak
-Pas przedni
-Grill
jaki jest poglądowy koszt malowania?
Komentarz
-
-
.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
jeszcze kierunki i lampy sa potrzebne :wink:Skoda Octavia II 1.9 TDI BJB 105/250 niestety juz nie ma(ale w pamieci pozozstanie
obecnie Skoda Octavia II 2.0 TDI 187 km i 390 Nm + banan na twarzy
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...ck+king++dachu
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pt_pawelTak, tak oczywiście myślałem nad tymi które podałem w linku w pierwszym poście, co nich myślicie?
Te, które pokazałeś są z przed FL, natomiast lifting miał miejsce chyba w październiku 2000r.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskySzukaj tych części z Octavii po 2001r.
Te, które pokazałeś są z przed FL, natomiast lifting miał miejsce chyba w październiku 2000r.Zamieszczone przez Dachujeszcze kierunki i lampy sa potrzebne :wink:
Co myslicie o tych swiatlach
w konfiguracji: soczewka(ksenon) reszta zwykle żarówki?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pt_pawelCo myslicie o tych swiatlach
w konfiguracji: soczewka(ksenon) reszta zwykle żarówki?
Szczerze, wolałbym kupić ori ksenon od 1000zł używane do 1600zł nowe. Następnie dopasować je przodu przed FL. Krótkie fotostory jak to zrobić:
W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pt_pawelNo dobra, a rozważając te lampy to czy one maja auto poziomowanie?
Reflektory te nie mają poziomowania, ale ludzie zakładają i nie mają problemów z władzą. Dobrze by było gdybyś miał do nich spryskiwacz.
A regulować możesz sobie z samochodu tak jak zwykłe- chyba - bo nie znam szczegółów technicznych.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez pt_pawelakie są mniej więcej ceny pomalowania zderzaka i grilla?
Zamieszczone przez pt_pawelOk Wielkie dzięki, myślę, że z ta wiedza mogę przystąpić do zamawiania części.
Możesz pogadać z foeumowiczem PabloDoctor on robił FL i jest z Wrocławia, więc pewnie posłuży wiedzą techniczną i być może fizycznie również pomoże.W Polsce nie ma kryzysu.
Komentarz
-
Komentarz