piotrek_os, ja mam przerobionego szkodnika ala Scout: zderzaki, nadkola, progi...
Zderzak przedni...
- pasuje prawie wszystko P2P...
- poczytaj o przekładce od RS'a (jest tak samo)
- nie pamiętam czy w RS'ie trzeba podcinać belkę wsporczą... ale w zderzaku od Scouta musisz skosić po bokach po około 9cm
- z halogenami jest tak ze trzeba zamówić jedna wiązkę z dwoma kostkami z ASO... (obciąć stare i przelutować na nowe)
Taka moja uwaga....
Postaraj się kupić kompletny zderzak z wszystkimi pierdołami (czyt. plastikami, etc) ponieważ późniejsze ich zdobycie będzie graniczyło z cudem...
Pamiętaj o tym iż przy zderzaku zaczynają się osłony na nadkola... więc plastiki musisz pociągnąć dookoła samochodu...
Jak coś to pytaj i nie zapomnij wcisnąć "pomógł"
[ Dodano: Nie 03 Sty, 10 19:19 ]
Znalazłem rachunek za wiązkę 8)
piotrek_os, a Ty coś znowu wymyślił :szeroki_usmiech
od kierownicy zaczelismy...teraz cos dalej trzeba pomyslec.....tylko nie wiem jak Twoja Żona na te pomysły bedzie się zapatrywac........jak i Tobie umyśli sie ala scout :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 04 Sty, 10 00:30 ] Quest, wstaw fotki swojego....autka albo wyslij na priw.....jak sie nie chcesz ogólnie pochwalic
Piotrek jak dobrze pamiętam to takiego moda robił kolega misiekman z Libiąża, jego zapytaj o szczegóły.
Tyle że jak pamiętam to chyba w HTB ciężko będzie CI założyć zderzak z Scouta Combi
piotrek_os, a w zawieszeniu też będziesz modził-podwyższał? bo taka zglebiona będzie głupio wyglądała :szeroki_usmiech
tak tylko mi do głowy przyszło...wiedzy zaciagnać na owy temat :diabelski_usmiech
[ Dodano: Pon 04 Sty, 10 23:41 ]
Zamieszczone przez Andrev3
Piotrek jak dobrze pamiętam to takiego moda robił kolega misiekman z Libiąża, jego zapytaj o szczegóły.
Tyle że jak pamiętam to chyba w HTB ciężko będzie CI założyć zderzak z Scouta Combi
właśnie dzis lekko mnie A damb ostudził....bo jakos mi do głowy nie przyszlo ze scouty są tylko w combi....wiec głupio by wyszło tylko przód, boki przerobic a tył ori zostawic - więc na pytaniu sie chyba tylko skończy...jezeli chodzi o wyglad zewnętrzny :szeroki_usmiech
właśnie dzis lekko mnie A damb ostudził....bo jakos mi do głowy nie przyszlo ze scouty są tylko w combi....wiec głupio by wyszło tylko przód, boki przerobic a tył ori zostawic - więc na pytaniu sie chyba tylko skończy...jezeli chodzi o wyglad zewnętrzny :szeroki_usmiech
Komentarz