Ja bym przede wszystkim wymienił czujnik temperatury. ten temat był przerabiany przez wielu z nas.
El. schematy na OII-podgrzw. fotele+lusterko s czujnikem
Zwiń
X
-
Grygy, ja bym poprosił na: [email protected]Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Ten schemat do OIIFL podejdzie?
A tu mailik: [email protected]BLUELIGHT.PL
ledy, zestawy i palniki xenonowe D2S, H1, H4, H7 .... 4k,5k,6k,8k,10k,12k
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoGrygy, a jest tam skąd idą kabelki od włącznika świateł? Chodzi mi o to, że mam czujnik światła, ale nie mam włącznika świateł z opcją AUTO. Nawet jak taki kupię to brakuje mi jednego przewodu. Pytanie gdzie on idzie.
Co do tego brakującego kabelka to masz rozpiskę w tych czeskich pdf-ach, do których dawałeś linki. W pliku 15. Elektricka schemata na str. 26 masz włącznik świateł z funkcją Auto.
Ten brakujący kabelek to teoretycznie powinien być AFL ( 2 pin na włączniku i 14 pin na złączu E centralnej elektryki ).
Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez shadoDzięki chłopaki. Muszę poszukać jeszcze tej centralki. Pewnie jest gdzieś pod kierownicą.
EDIT
Zamieszczone przez DamianjgJakby ktos potrzebował jakis schemacik do octy to pisac
Tutaj wrzuciłem wszystkie schematy do OII po 2008 roku w pdf-ie
http://rapidshare.com/files/331786676/Octa_II.rar.htmlJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Komentarz
-
Komentarz