podswietlenie wskaznikow.

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Joo
    Drive
    • 2010
    • 76

Tak informacyjnie....
    Dziś zakupiłem komplet nowych, lepszych żarówek H7. Stwierdziłem, że nie będę się bawił w wymianę tylko podjadę po sąsiedzku do Skody w Tychach i mi wymienią za równowartość czteropaka złocistego płynu. Co się okazało? Wymiana dwóch żarówek w TYM serwisie kosztuje 80 zł :shock: :!: :?: :!: Odpuściłem sobie, aż taki leniwy to nie jestem Zadzwoniłem jeszcze do salonu w Rudzie Śląskiej, ale już tylko informacyjnie, cena 40 zł czyli 50% tego co w Tychach.
    Podjechałem do garażu, instrukcja w dłoń, organoleptyczne zapoznanie się z przeciwnikiem i po 30 minutach założone nowe żarówki. W sumie wyciąganie lamp poszło sprawnie, gorzej z wyciągnięciem żarówki z oprawy. W większości wypadków spotykałem się ze sprężynującymi drucikami, tutaj natomiast dwa pierścienie z wypustkami - jeden należy obrócić względem drugiego i żarówka w dłoni.
  • daber85
    Rider
    • 2009
    • 296

duzo jest zachodu jezeli chodzi o zmiane koloru swiatla wskaznikow?? chcialbym zrobic sobie niebieskie a nie wiem jak to sie robi i czy wogole da sie zrobic. prosze o wskazowki. dziekuje

Komentarz

• tryton
      Elegance
      • 2008
      • 935

Komentarz

• daber85
        Rider
        • 2009
        • 296

dzieki kolego. pozdrawiam.

Komentarz

• piotrek_gdy
          RS
          • 2008
          • 7723
          • Volkswagen
          • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

daber85, jeśli jesteś zainteresowany niebieskim to skontaktuj sie z kolegą lilo- on ma u siebie cos takiego-powie ci dokładnie co i jak
          przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

Pracuję...