[O2] Skrzynia 6 biegowa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • darq
    Classic
    • 2007
    • 5

[O2] Skrzynia 6 biegowa

fazol, fajna koncepcja, powiedz po jakich drogach jeździsz i w jakich godzinach...

co do tematu, polecam zrobić poza ASO, gwarancję olać bo po co ona komu na szybę, jak nie było ubezpieczone to trzeba się liczyć z wydatkiem a nie kombinować jak Polak potrafi. Ubezpieczyć dodatkowo następnym razem.
    I nie kombinować bo można stwierdzić na podstawie rozwarstwienia (delaminacji) kiedy powstało pęknięcie.
    Jestem zainteresowany Octavią II 1.9 TDi DSG
  • boss_dogg
    Classic
    • 2006
    • 12

[O2] Skrzynia 6 biegowa

Powitać,

Dziwne pytanko mam. Czy ktoś próbował zakładać skrzynie 6 biegową z VW, czy z 2.0 TDi ?

W ogóle istnieje taka mozliwosc ?

Mam silnik BXE i tak sobie mysle czy byloby to mozliwe?

Co o tym myslicie ?
    www.206club.net

Komentarz

• tomil
      L&K
      S_OCP Member
      • 2008
      • 1179

Zamieszczone przez boss_dogg
      Mam silnik BXE i tak sobie mysle czy byloby to mozliwe?
      Z tego co było już poruszane P&P pasuje od golfa z 1,9- ale do wymiany nie tylko skrzynia, cały układ napędowy. Trzeba byłoby zdobyć jakiegoś plaskacza ze sprawnym przodem.
      It doesn't matter what we're losing
      It only matters what we're going to find!

Komentarz

• sew1981
        RS
        S_OCP MemberModeratorr
        • 2009
        • 10917
        • Fiat

boss_dogg, za dużo kasy i męczarni...sprzedaj i kup lepiej 1.9 4x4 z 6 biegówką lub 2.0 tdicza, jak chcesz 6 biegów w octavii albo octe I PD - ale wątpie, że chcesz przejść generacje niżej..

[ Dodano: Sob 16 Sty, 10 10:26 ]
        a tak w ogóle takie pytanko z ciekawości mam przy okazji...czy Octavia I PD 130 Km występuje tylko w odmianie 6 gang? czy może ktoś widział to w 5 gangach? bo ja do tej pory nie spotkałem 5 biegowej 130 stki.

Komentarz

Pracuję...