Jeśli chodzi o zimówki to ja chwalę sobie Barum Polaris, są ok.
Octavia II 4x4 Combi by Milotec
Zwiń
X
-
Octavia II 4x4 Combi by Milotec
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.plTagi: Brak
-
-
Re: Octavia II 4x4 Combi by Milotec
Zamieszczone przez misiek_rdMi sie podoba - a wam :?:
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
zwłaszcza z tyłu fajowska, trochę jak Allroad. Zminiłbym tylko kolor siatek z przodu na czarny lub co najmniej dużo ciemniejszy.
Czy takiego wydechu to nie ma 2.0 TDI???, bo nic nie wiem żeby go montowali do Octy a 101 to trochę biednie.Outlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Wydech taki na wprost to widze w 2.0FSI 4x4 u nas, chyba ze to tez jest ta super nakladkaOutlander
była OII 4x4 BMM
już nie ma Octa ASZ super fajna była
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez misiek_rdKola 225/40 8x18''.
O zawiasie jeszcze nic nie znalazlem.
Pozdr!
BPbyła mocna Octa, a jest konik
Greckie Delikatesy
Komentarz
-
-
Bardzo fajnie sie prezentuje tyle ze ta siatka fajniej by wyglaała w kolorze czarnym.I jescze jedno,jak dla mnie to troszke za wysoko stoi ale to przejdzie :diabelski_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
No mi sie podoba k tylko te nakldki na lusterka to porazka :? kolr grila i siatki w zderzaku nie trafiony zupelnie ,zdecydowanie bylo by lepiej w kolorze nadwozia ,badz czarny kolor. Srebrne dodatki na zderzaka na zdjeciu jeszcze ujda(nie wiem jak na zywo) . Do tego tylko silnik 2.0TDI 4x4 i jeszcze sponsor jakis ,zeby 60% wartosci auta pokryl i biore :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Bardzo efektownie wygląda nareszcie cos ze stajni SKODY Fajnie wygląda po lekkim tuningu Miloteca152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
Komentarz