Z tej odpowiedzi wnioskuje ze Skoda Polska by odpowiadala za samochod z zderzakami zalozonymi na lini produkcyjnej ,a jak sobie zmienimy to juz za zderzaki nie odpowiada tylko bysmy walczyli z ASO a z samochodem bez zderzakow odpowiada SAP. To i tak nie widze roznicy mam gwarancje i o to chodzilo a i tak jak cos sie stanie i tak musze jechac do ASO.Wiec to kwestia dogadania z ASO .
Pozdrawiam
1) Skoda Felicja 1,3 Lxi -97 jest :-)
2) Skoda Octavia II 1,9 TDI -04 jest :-)
3) Skoda Octavia I RS 1.8T -04 jest :-D
4) Skoda Fabia 1,2 TSI DSG -2016 jest :-)
Moja rada, zakladaj zderzaki z RS i nie zastanawiaj sie. W przyszlosci jak cos Ci padnie, to w NAJGORSZYM wypadku zafundujesz sobie przekladke zderzakow od kogos innego. Ale nie wyobrazam sobie tego. Doplac do zderzakow RS i lepiej przejmuj sie tym, czy zderzak nie bedzie sie roznil od pozostalych elementow odcieniem. I tyle. Powodzenia ze zderzakami!
Trochę będziesz miał lipę z przednim zderzakiem. Tam dochodzą ledy. Żeby ledy świeciły musisz wstawić lampy z RS a one kosztują 40% więcej od zwykłych lamp. Ten moduł do obsługi ledów jest w tych lampach. Koszty takich lap w ASO to kupa kasy. Nie wiem czy się opłaca.
Poza tym to wiejski tuning. Jak chcesz mieć zderzaki z RS to kup RS-a a nie udawaj RS-a.
Komentarz