Zamieszczone przez _tm_
[o1] moduł komfortu a zdalne sterowanie
Zwiń
X
-
ja również chciałbym wiedzieć czy można jakoś dołożyć centralny zamek? posiadam wersje GLXi czyli golaselektryczne lusterka i centralny zamek (oczywiście tylko po przekręceniu kluczyka w zamku) to jedyny wypas w moim autku
mój moduł na 99% jest na jedną wtyczke, czy wszystkie bardziej wypasione wersje posiadały dwie wtyczki czy zależy to od rocznika?
aha, jeszcze jedno... czy można dołożyć jednowtyczkowy moduł z elektrycznymi szybami i obsługą fal radiowych i jakoś zdezaktywować te elektryczne szyby? bo planuje kupić boczki z całym osprzętem, ale dopiero za jakiś czas jak będą fundusze, a teraz chciałbym dołożyć centralny i przy okazji wymienić moduł na bardziej... "przyszłościowy"
Komentarz
-
-
Witam!
Odświeżę trochę temat. Kupiłem jakieś 2 miesiące temu Octavke SLX i mam moduł komfortu 1J0 959 799 Q. Wyczytałem na forum vw, że jest możliwość wymiany tego na inny moduł np 1J0 959 799 J. Teraz powiedzcie mi czy jeśli kupię ten moduł i jakiś stary pilot to co jeszcze będę musiał zrobić żeby mi to wszystko działało. Czy jest ktoś ze śląska kto ma ochotę pobawić się w to razem ze mną? aaa tam jest druga kostka w tym module czy ona na prawdę jest potrzebna?
Pomóżcie bo męczę ten temat od 2 tygodni przeszukałem już milion for ale nikt nie miał informacji, która by mnie zadowoliła.
Pozdrawiam
Komentarz
-
Komentarz