Witam
serdecznie wszystkich tak jak w temacie chcialem was sie poradzic czy warto zalozyc do dizelka teka koncóweczke podaje
Sam musisz zdecydować czy warto przyrostu mocy się nie spodziewaj, dźwięk raczej się nie zmieni (a jeśli się zmieni, to raczej na minus).
To co się zmieni, to na pewno bardziej będzie widać dymienie (nie bez powodu końcówki wydechu masz fabrycznie zagięte w dół).
A już sam wygląd, to kwestia gustu - mi się nie podoba.
. pzdr Jarek
aktualnie: Octavia 1.6 TDI i Laguna III 2.0 dci
1.Moim zdaniem nie warto.
2.Auto będzie wyglądać jak podrasowany wóz 18latka dzięki czarnej skocie i rurze z rynny.
3.Spodoba się jakiemuś amatorowi tuningu ta rura i żeby ja urwać porysuje cały zderzak.
Tak mówię ja Shok
a nie lepiej ci spolerwac obecne podwójne końcówki wydechy skierowane w duł , widziałem gdzies tu na forum , jak ktoś spolerował je na lustro, wyglądało to na prawde elegancko
Dareczek, w o1 jakoś nie bardzo pasują mi takie końcówki wydechu-za bardzo odstają os linii zderzaka i dlatego też w swojej o1 nie montowałem żadnej końcówki. w 02 jest już wycęty zderzak pod końcówkę która ładnie się komponuje
a nie lepiej ci spolerwac obecne podwójne końcówki wydechy skierowane w duł , widziałem gdzies tu na forum , jak ktoś spolerował je na lustro, wyglądało to na prawde elegancko
To co się zmieni, to na pewno bardziej będzie widać dymienie (nie bez powodu końcówki wydechu masz fabrycznie zagięte w dół).
To dobrze że będzie widać dymienie, daje to taktyczną przewagę nad osobami chcącymi cię wyprzedzić, dajesz w pedał pojawia się chmura dymu i przeciwnik z tyłu traci orientację i odechciewa mu się wyprzedzać
Zamieszczone przez RALF
dół (przepraszam nie mogłem się powstrzymać.
A wracając do pytanka to Dareczek jak tobie się to podoba to ja uważam że warto, nie wszystkim musi się podobać. Ja uważam że warto robić z autem to co ci się podoba.
Aż tak nie lubisz swojej SKody że chcesz ją tak krzywdzić?? :roll: Totalnie nie pasuje do kasty Octavii, a wygięcie do góry zachęca żeby coś tam wrzucić. Nie zdziw się jak kiedyś znajdziesz coś ciekawego w niej. :diabelski_usmiech
3xNIE
1.Ja miałem prosta końcówkę w dieslu i powiem Ci że zderzak nieco obkopcony był, ale nie jakoś tragicznie, masz ciemne auto więc o to bym się nie martwił.
2.Co do stylu to dla mnie to wygięcie w górę jest bleee
3. Jak sesik powiedział jak Ci się podoba i to zlepisz jakoś to bierz i podziwiaj. Nikomu tu nic do gadania. Każdy właściciel auta ma jedno niepodważalne prawo, może robić z nim co mu się podoba :wink:
Dlaczego od razu tak krytycznie. Jak fura jest fajnie zrobiona to i taki wydech ładnie wygląda. Pamiętajmy, że o gustach się nie dyskutuje. Ja na ten przykład wrzucę poniżej fotkę fury, który spokojnie daje radę ze wspomnianym wydechem. Po co strzępić sobie język, może po prostu zaproponujemy Koledze kilka fotek z naszych archiwów? Pokazana niżej posiada akurat dokładkę na zderzak Miloteca...
SuchyX, no właśnie o czymś takim pisaliśmy z Maru 123, tyle że na fotce jest dokładka Miloteca od wersji RS (a Ty wkleiłeś od wersji nie-RS). Spojler rzeczywiście trochę zajeżdża podstawką na piwo ...
Komentarz