ja mam 4x4 ale O1
Dokladki zderzka Milotec - opinnie
Zwiń
X
-
Dokladki zderzka Milotec - opinnie
Bouli
Była: Czarna perła 1.6BFQ Ice
Perfect service by DobryGrześWawa :kciukgora
Jest: Opel Vectra Estate Sportline 1.9 CDTI Zdrowa seria :twisted: (miało być 150KM/320Nm a jest 164.9KM/362.3Nm)Tagi: Brak
-
http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78853423
co myślicie o tych zderzaczkach fajniutko sie prezentuje przód bynajmniej mi się podoba. niechciałem zakładać nowego tematu więc pisze tu. 8) czy tą dokładke to do orginału sie dokłada że niby trza pół zderzaka ciąć??
-
-
Myślę że ładniej by to wszystko wyglądało z przodu z zderzakiem od RS a nie dokładkami
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Tyyyyyyyyyyyyylko i wyłącznie założe zderzak z Octavii RS, żadnych sztukowań i dokładek temat przerabiałem już w w innym aucie.
Ale to rzecz gustu.. :lol:Spoko loko lusi sponton
Komentarz
-
Chociaż nie jestem zwolennikiem zderzaków od RS ale w niektórych autach kolegów ładnie to wygląda
Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
Na stronie skody w katalogu tuning jest taka dokladka która imituje zderzak rs. Taka o ktora sie pytales wczesniej. Tylko nie wiadomo jaka cena.Niestety tylko 160.4 KM i 380 Nm
Komentarz
-
Produkty przedstawione na aukcji są wzorami firmy AutoStyl Janko. Co do dokładek to sie nie wypowiem bo nie widzę z blska ale progi to jest kopia produktu w/w firmy, Janko progi do każdej Skody robi tylko i wyłącznie z plastiku ABS a na fotce są białe czyli żywica.Zamieszczone przez mlodyhttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=78853423
co myślicie o tych zderzaczkach fajniutko sie prezentuje przód bynajmniej mi się podoba. niechciałem zakładać nowego tematu więc pisze tu. 8) czy tą dokładke to do orginału sie dokłada że niby trza pół zderzaka ciąć??
Komentarz
-
ABS to bodajże najlepsze tworzywo co do plastikuByła O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
Komentarz