Prosba o rade

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojko58
    Classic
    • 2010
    • 5

Prosba o rade

zauważyłem właśnie że coś ludziska pękają :-) i jechać nie chcą
    kamila tez nam włąśńie podziękowała :szeroki_usmiech

może do wieczora sie jeszcze ktoś dopisze na wyjazd , zobaczymy
  • Twelvi
    Drive
    • 2009
    • 56

Prosba o rade

Witam zamierzam kupic i zamontowac czujniki cofania/parkowania mówiąc szczerze myślałem nad czymś takim co sądzicie:

http://www.youtube.com/watch?v=cTmSmmyr8PM Cena na Allegro to 170 zl

Mam tez prosbe moze jakieś inne sprawdzone możecie polecić

Pytałem juz nie raz jak sie demontuje te plastiki przy fotelach z przodu,może ktoś wytłumaczy,moze ktos posiada książkę PDF zrób to sam?

I nadal szukam osoby ktora zmieni mi oświetlenie deski w okolicach Łodzi

Komentarz

• lugab
      Rider
      • 2007
      • 439

Twelvi, ja mam taki: http://www.stig.pl/produkty.php?id_produktu=203&id=254 od 3 lat w mojej O1 i nie narzekam, działa super, czasami jak jest brudny to lekko glupieje ale to chyba takie za 500zl tez by tak miały.
      Wyświetlacz jest bez bajerów, zamontowałem go na tylnej szybie, tzn przyklejony jest do światła stop-u na tylnej szybie, tak że jak sie obracasz albo patrzysz we wsteczne lusterko to widzisz co pokazuje.
      Ja jestem zadowolony, jak kupowalem to zalezalo mi zeby to ustrojstwo zajmowalo jak najmniej miejsca.....i chyba mi sie udało

1.9 TDI ALH, narazie 90KM

Komentarz

• rosa
        Ambiente
        • 2009
        • 242

Ja też mam zamontowane czyjniki (chyba identyczne jak lugab ) tylko że wyświetlacz mam zamontowany na lusterku, nie widać go za bardzo a patrząc w lusterko wsteczne odrazu widzisz wyświetlacz

A to co ty wysłałeś może być dobre ale jast tam wg mnie za dużo rzeczy które mogłyby sie popsuć tzn. to podnoszenie wyświetlacza. I jak dla mnie troche za bardzo to widać
        www.batlodz.pl

Komentarz

• Twelvi
          Drive
          • 2009
          • 56

lugab, i rosa, dziekuje za odpowiedzi hurtownie stinga mam blisko siebie to moze podjade w pon i zobacze co maja tylko jeszcze gdzie to zamontowac bo ja nie mam zabardzo gdzie a na zimnie mi sie nie widzi moze jest jakis kolega z lodzi co robi to sprawnie i tanio,rozmawialem z chlopakami z Taxi(sam jestem Taxiarzem) i polecali mi elektryka na Rozleglej dzwonilem to mi powiedzial 100 za czujniki (nie wiem jakie ) + 150 robocizna no i montaz kamerki cofania gratis bo mam do czego ja podlaczyc,prwnie powiecie po co kamera i czujnik ale na kamerze nie zawsze widac caly kont.
          A co do foteli moze ktos podpowie?
          Ma ktos ksiazke zrob to sam?
          I co z tym oswietleniem

Komentarz

Pracuję...