Zamieszczone przez ahmed799
Elektryczna roleta tylnej szyby O2 L&K
Zwiń
X
-
Elektryczna roleta tylnej szyby O2 L&K
Mam pytanie o elektryczna rolete przeciwsloneczna na tylna szybe do O2 L&K limuzine
Jezeli ktos moze to prosze o info:
- numer rolety,
- numer przycisku sterujacego
- numer wiazki/ek
- numer pulki tylnej do ktorej pasuje roleta
i jezeli ktos wie to jaka jest cena takiej rolety i jej wymiary.
-
-
Zamieszczone przez PIETRO1973elektryczna rolete przeciwsloneczna na tylna szybe do O2 L&Kprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Nie wiem czy byla, ale w modelach po FL w wersji L&K jest w standardzie. (wg http://www.skoda-auto.pl/upload/1/Fi...K10090907A.pdf)
No chyba , ze zle zrozumialem okreslenie MECHANICZNA (i np. nie jest elektryczna tylko na korbke)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PIETRO1973zle zrozumialem okreslenie MECHANICZNA
tak samo może być z tylnymi bocznymi szybami
tu masz namiar na Miloteca
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piotrek_gdynie jest na korbke tylko ręcznie zaciagana
Zamieszczone przez piotrek_gdytu masz namiar na Miloteca
Dumam nad adaptacja elektrycznej z jakiegos innego pojazdu, ale to na pewno bedzie troche dlubania i jak znam siebie to skonczy sie skodowskiej "recznej" o przepraszam MECHANICZNEJ z napedem miesniowym.
Dzieki za info
Komentarz
-
-
Pozostaje jeszcze kwestia jakosci i starannosci wykonania. Po doswiadczeniach z wszelakimi "tanimi" siateczkami, kurtynkami i roletkami zakladanymi jescze w "starym" aucie wydanie np 300 PLN za ori rolete vs 100/150 PLN za kiepska jakosc to wybieram ori. a moj komfort i spokoj ducha kosztuje mnie 200/150 PLN. (a to jest dla mnie bezcenne). Ale ja generalnie jakis "nerwowy" w tych sprawach jestem.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PIETRO1973A ja rozeznam rynek ori i uniwersali i dokonam wyboruprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
Komentarz
-
Komentarz