niz ktorego ? wychodzi na to ze jednak box to zło.... a szkoda, gdyz mial dla mnie jedna wazna ceche: prosty i szybki demontaz przed wizyta w serwisie.
Chip allegro - czy warto??
Zwiń
X
-
lec
-
Zamieszczone przez lecniz ktorego ? wychodzi na to ze jednak box to zło.... a szkoda, gdyz mial dla mnie jedna wazna ceche: prosty i szybki demontaz przed wizyta w serwisie.Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecniz ktorego ? wychodzi na to ze jednak box to zło.... a szkoda, gdyz mial dla mnie jedna wazna ceche: prosty i szybki demontaz przed wizyta w serwisie.aczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
lec
-
Zamieszczone przez lecchiptronic'a nie bierzesz pod uwage ?Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lecchiptronic'a nie bierzesz pod uwage ?
p.s.
MisiekWAW szybki jesteś... :szeroki_usmiechaczkolwiek...
NajtFukinPatrol North-West
Techno-destroyed by dobrygrzeswawa
WhitePride :smokedevil
6,92 s do setki by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez bernardop.s.
MisiekWAW szybki jesteś... :szeroki_usmiechTorque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
Gość
pytam bo generalnie opinie sa skrajnie rozne, i trudno wyciagnac mi z tego jakas logiczna średnią
jak chcesz swoją nową kochaną gablotę traktować boxem, to powodzenia życzę.
To tak jakbyś wysłał do rzeźnika swoją kobietę żeby zrobił jej operację plastyczną , a dlatego tam, bo tam jest taniej o 50% i w gazetach piszą że nie ma różnicy.
Przekoloryzowałem trochę, ale to niewiedza i chęć pozornej oszczędności kieruje ludzmi którzy za pół ceny wolą 1/4 przyjemności kupujac czarodziejskie pudełeczka, zamiast oddać je w ręce renomowanych "klinik chirurgicznych"
ps
Miałem boxa i wiem co mówie
Komentarz
-
lec
-
Dujawica
Cześć. Jestem tu nowy choć octawką jeżdżę już 3 rok. Odpukać nic się nie psuje.
Pomyślałem o podkręceniu wydajności.
Ile taka przyjemność kosztuje w polecanym przez większość Mastersie ? Chodzi mi o ceny realne. Bo bazę wyjściową znam. Wiem że jest jakiś rabat dla członków tegoż klubu.
Lec czekam na info jak poszło i ile zysku.
Komentarz
-
Dujawica, a moze bys zajrzal do:
Informacja o rabatach dla użytkowników forum OCP
i zobaczylbys:
Chiptuning silników TDI
Rabat na modyfikacje sterowników EDC-15 i EDC-16
Oferowane przez Master's Tuning
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dujawica
-
Dujawica
-
Dujawica
-
polecam: http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=238 :szeroki_usmiechWith age comes wisdom, but sometimes age comes alone
Komentarz
-
-
Dujawica
AHF - 1.9 VP - 110KM (235Nm) [135/303 ]
ASV - 1.9 VP - 110KM (235Nm) [135/303 ]
No ale dalej nie wiem który ??
Komentarz
-
Dujawica
W dowodzie nie mam nic nt numeru silnika. Jest tylko VIN. Zostaje mi oblookać blok silnika. Dzięki za wskazówki.
Co do boxa to się najarałem jak szczerbaty na suchary, ale z tego co widzę większość z Was wgrywa wirusa.Z charakterystyk widać że MMax ciągnie dłużej w górnym zakresie. Na box-ie wartość Mmax wzrasta ale trwarównie krótko jak dla standardowego programu. tylko skrzynka biegów będzie dostawać po kościach przy ruszaniu.
Zastanawiałem się co do wirusa ale myślę że niebawem zmienię na O I na OII. Może wtedy poprawić osiągi 2l diesla.
Komentarz
-
Zamieszczone przez DujawicaAHF - 1.9 VP - 110KM (235Nm) [135/303 ]
ASV - 1.9 VP - 110KM (235Nm) [135/303 ]
No ale dalej nie wiem który ??
Pierwsze trzy litery nr silnika w dowodzie rejestracyjnym. Oznaczenie silnika jest tez na naklejce w ksiazce serwisowej lub naklejce w bagazniku pod wykladzina."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Dujawica
Pierwsze trzy litery nr silnika w dowodzie rejestracyjnym
Spradzę dziś wieczorem na silniku (obecnie siedzę w pracy) lub w księżce pojazdu (nie wożę jej ze sobą).
Komentarz
Komentarz