Witam mam pytanie gdzie mozna kupic takie chromowane listwy w lodzi(badz przez internet) lub okolicach i nie mowie tutaj o listwach z allegro za 2,50 ciente na wymiar tylko idealnie dopasowane i z zakonczeniami tzw dedykowane wlasnie O2?
Dzieki za odpowiedz
otomoto.pl to internetowa giełda samochodowa. W otoMoto kupisz i sprzedasz samochody osobowe, dostawcze, ciężarowe i motocykle, ale także maszyny o różnym przeznaczeniu, np. budowlane i rolnicze.
Pytanie czy istnieje cos takiego do Octavii w wersji dedykowanej? Nie jestem zwolennikiem "chromowania" wszystkiego w dowolnych ilosciach ale brak mozliwosci zamowienia Octavii z listwami chromowanymi wokol okien bardzo mnie bolal przy zakupie samochodu (orygnalnie Skoda nie przewiduje takiego dodatku). Takie listwy jak na zdjeciu z linku tez niezle wygladaja i jesli jest takie cos w wersji dedykowanej, trwalej to podlaczam sie pod pytanie...
Tez nie jestem zwolennikiem tzw Wiejskiego Tuningu czyli wszystko byle miec, ale tu akurat uwazam ze to fajnie wyglada taka mala limuzynka a nie kazdy musi robic z O2 rajdowy samochód.
Ale czy ktos podpowie to watpie.
Komentarz