Ja korzystałem z Zimnego w Tomaszowie Mazowieckim - serwisowałęm tam służbową fabie i nie miałem zastrzeżeń, teraz serwisuje u Bednarka na Szczecińskiej i jest jeszcze lepiej. U Zimnego zdarzało się czekać na jakąś część - np panowie sprowadzali mi tylną wycieraczkę dwa tygodnie to samo z osłoną silnika natomiast nie zdarzyło mi się jeszcze żeby u Bednarka trzeba było na coś czekać, wszystko szybko sprawnie i bezproblemowo poki co. Ciekawe jak będzie jak otworzą ten nowy salon obok a to już lada dzień.
Schowek bagażnika O1
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
Schowek bagażnika O1
Witam wszystkich
Zamieżam zrobić schowek w bagażniku (Octavia 1), tzn. zabudować przestrzeń pomiędzy nadkolem a tylną lampą. Takie cos jak na tej aukcji http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=924581066 , no i nie wiem, gdzie można dostać tego typu rączki - klamki.
Jeżeli ktoś wie, gdzie można takie coś dostać to prosze o pomoc.
Jak ktoś robił taką zabudowe to też prosze o wskazówki jak mądrze to wykonać
Pozdrawiam
-
-
cieniu1, jeśli źle doradzę to nie bij :P ale wpadł mi pomysł ... tylną ściankę zrobić tak jak robią zabudowę pod głośnik (żywica i włókno szklane)... przednia ze sklejki lub mdf do tego jakieś zawiasy rączkę to myślę że jedyne sensowne wyjście to z odzysku z allegro.... całość obić pod kolor wykładzin i git :szeroki_usmiechwww.calorocznykierowca.blog.pl
Komentarz
-
-
cieniu1,
Czy udało Ci się cokolwiek zdziałać w kwestii zabudowy wnęki w Skodzinie?
Też się ostatnio do tego zabrałem, lecz chcę wykonać to w formie zamykanego box'a z żywicy i jakiegoś laminatu przyklejanego na rzepy do tapicerki samochodowej, aby można było w każdej chwili powrócić do oryginalnego wyglądu Skódki
Pozdrawiam
Smith
Komentarz
-
-
Smith, Ja bym kupił boczki z Combi i je zaadoptował. Będziesz miał jak ori.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
troszkę stary ten kotlet :?
Na dobrą sprawę nie wiadomo jaki efekt końcowy :roll::twisted: mała czarna :twisted:
Komentarz
-
Komentarz