jakie felgi aluminiowe

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dagmarastremel
    Classic
    • 2011
    • 37

jakie felgi aluminiowe

misiek, ale jak juz bedziesz miał na własnej głowie (powiedzmy bez wspolnika) powiedzmy 5 pracowników, wynajęte hale, maszyny itp to uwierz mi juz nie ma przelewek, jezeli nie zorganizujesz odpowiedniej ilosci pracy i jej ciągłości, odpowiedniej płynnosci finansowej to szybko mozna popaść w spore długi.

Do tego dochodzi stres, problemy z klientami, pracownikami, płynnoscią finansową bo wiadomo nie wsyscy klienci są chętni do płacenia w terminie a koszty spore, nie daj boże ze masz problem ze zdrowiem to człowiekowi się juz odniechciewa wszystkiego.

I teraz jak chciałbys wszystkich opłacić począwszy od zusu, us, wypłat, ubezpieczenie aut, paliwa, telefony, księgowość, smieci i odpady i jeszcze mozna by tak wymieniac trochę to przy dzisiejszej konkurencji i wymaganiach klienta obawiam sie ze wiele w kieszeni niestety by nie pozostało :cry:

[ Dodano: Czw 26 Sie, 10 23:30 ]
    dodam ze z prowadzeniem interesu jest tak jak z jazdą po naszych drogach, mozna jezdzić nie łamiąc przepisów ale równiez mozna jezdzić inaczej a teraz powiedz mi ilu znasz kierowców jezdzących przepisowo?
    No to tyle z moich wywodów :szeroki_usmiech
    moje aukcje allegro :
    http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=2832058
  • marcink_1
    Rider
    • 2010
    • 312

jakie felgi aluminiowe

Witam.
    Posiadam Octavię z 2009 roku i chciałbym do niej dokupić felgi aluminiowe 15, ponieważ takie mam opony. Oryginalne felgi stalowe mam 6J15 ET 47 otwór centrójący 57,1.
    Podobają mi sięfelgi dezent F, jednak mają one trochę małe ET ponieważ tylko 38 i w dodatku mają szerokość 6,5. Z tego co wiem to oryginały przy tej szerokości mają ET 50.
    Z moich wyliczeń wynika, że beda wystawały mi w stosunku do tego co jest teraz około 1, 5 cm więcej. Mam więc pytanie, czy ktoś z Was ma doświadczenie, czy takie felgi beda pasowały i czy wszystko będzie OK.
    Jeżeli nie to wezmę dezent Y, trochę mniej ładne ale ET 48 i otwór centrujący 57,1.
    Co sądzicie o stosowaniu pierścieni centrujących?

Pozdrawiam
    Marcin

Komentarz

• szkoda
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 22543

saport techniczny baj DGW
      była BKD+DSG '05 120kkm
      była BXE '08 190kkm
      no i nie ma :-)