Zamieszczone przez pedro
felga 17" do O1?
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
pedro, myśle że ma najmniejszego problemu... powiedziałbym że to jeszcze nie jest duże... ja jeżdże na ET35 i jest rewelka !!
[ Dodano: Nie 21 Mar, 10 19:32 ]
Arti_r1, ziom! czym mniejszy profil tym lepiej Twoja Octa wygląda... Chybaże stawiasz na jakość a nie na wygląd...jeśli nie Octavia - to co ?!
Skoda OCTAVIA - dreams come true...
Komentarz
-
-
adamusiek, tak podejdzie ! ja mam et35 8j i opone 225/45 i normalnie jest - tylko podczas deszczu cale auto masz w tym co na drodze
[ Dodano: Pon 22 Mar, 10 17:48 ]
marque23, to jakie wg ciebie opony do octavi trza założyć ? 205/40/17? wg mnie to katastrofa ! nawet do gleby ! bo nie posadzisz auta tak nisko by kolo sie schowało bo auto na ziemi siądzie ! 215/45-225/45 to optymalny i najlepszy rozmiar do skody ! oczywiscie w 17 zool :twisted:familly car na 17 zool ;-)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=389936#389936
Komentarz
-
-
dla pewnosci tylko zapytam czy aluski o takich parematreach 7,5x17 H2 ET 35 idealnie podejda do rs czy potrzebne beda jakies pierscienie dystanse i najwazniejsze czy pójda oryginalne śruby czy musze dokupic inne? jak wogule poznac jakie śróby powinny być? dodam ze do ori felg rs ida te same co do stalówekBYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
-
ja mam założone OZ Racing PALLADIO 17"5x100 szerokość 7.5 a et o ile dobrze pamiętam to 38 lub 35 i wszytko smiga ok a co do opon na to felgę to zamiennikiem jest 225/45/17 i taka opona powinna być na tej feldze i ja się tego trzymam, można pokombinować w granicach rozsądku ale jak opony się złe dobierze to licznik oszukuje
Arti_r1 ma racje 205/40 raczej odpada
[ Dodano: Wto 23 Mar, 10 21:10 ]
oizo do ori alu przynajmniej u mnie były te same śruby co do stalówek ale teraz na 17 alu już musiałem kupić stożki
Komentarz
-
-
et35 (riale) 225/45/17 i na przegladzie pultal sie ze niby za obrys wystaja..
a dla policji jakos jest ok..
do tego wszedzie mam wlozone poliuretany plus b6 i na komfort nie ma co zbytnio liczyc :Ptaka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
oizo, no faktycznie - zgodzę się z Tobą ! paskudnie to wyglada... ale czemu tak u Ciebie jest a u mnie inaczej to nie wiem... u mnie takiej dziuuuury nie było :chytry
Ps. Jak odbiore fele od kolegi to dokładnie sprawdzę!
[ Dodano: Czw 25 Mar, 10 17:45 ]
Ps2. Ja jeżdże na oryg śrubach... jedyne co jest kiepskie to wyglądjeśli nie Octavia - to co ?!
Skoda OCTAVIA - dreams come true...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marque23tej didżej! jak nie miałeś nigdy takich założonych i testowałeś to nie siej głupot!
a ty skoro taki kozak jestes to pokaz no nam swoja octawie na takim kole i glebie !
ale zapomniałem - gwint kazdy moze skrecic do fot :fuck1
więc czekamy na foty !familly car na 17 zool ;-)
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=389936#389936
Komentarz
-
Komentarz