Zamieszczone przez MiKruS
Atrapa na przód
Zwiń
X
-
Poczekajmy aż kolega mackolaczek, bardziej sprecyzuje swoją wypowiedźZapraszam na www.rebel-tuning.com
Komentarz
-
-
Ziomal, nie zauważyłem ze ma taką wersje a wiec spokojnie czekamy na wypowiedź.... 8)152 KM/342,8 Nm
ARL, FMIC, dostroił Masters Tuning
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
-
tm dzieki!!mozesz mi jakos przesłac fotki wyrazniejsze bo na zdjeciu słabo widac!!najlepiej tak wiesz zeby bylo widac przod dokładnie ,wlasnie sie zastanawialem nad ta atrapa ale wiesz nie wiem jak bedzie wygladac bez nakładek na swiatła a jak widze to ty nie masz!!!
pozdrawiam
[ Dodano: 24-01-2006, 14:38 ]
jezeli chodzi o atrapy ,to ta jest spoko bo siatka nie jest w głebi tylko prawie rowna z atrapa i to mi sie podoba,tylko czy ona za bardzo nie wystaje od swiateł!!!
oczywiscie trzeba malowc-jaki koszt??SKODA OCTAVIA 1.9 TDI RIDER
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Nie mam na razie wyrazniejszych fotek, bo nie mialem kiedy zrobic. Jak juz znalazlem czas to pogoda sie popsula i mam brudny samochod
Co do wystawania atrapy to jest wlasnie jeden z czynnikow, ktory wplywa pozytywnie na wyglad, poniewaz jak patrzysz z boku to przod kojarzy sie z nowymi Volvo, ktore wlasnie maja taki ksztalt :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Re: Atrapa na przód
Zamieszczone przez Antimatterja zrobilem u siebie w ten sposob - po prostu pomalowalem chromowana czesc atrapy.
Komentarz
-
-
lec
mam OT male: listweki boczne na szybkach sam robiles ?
Komentarz
-
nie wiem jak w realu ale na zdjeciach na czarnym aucie to wyglada bardzo fajnie.
mam OT male: listweki boczne na szybkach sam robiles ?
co do listewek - to patent _tm_'a k
uzylem nieco wezszej listwy (ok 7-8mm).
moze jeszcze znajde osobe z allegro, ktora handlowala tymi listwami (moze _tm_ ma gdzies ten link...)--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
lec
-
Re: GDZIE KUPIC TAKA ???
znalazlem zdjecie podobnej atrapy, jaka kiedys widzialem na fotach ze zlotu.
moze ktos wie, gdzie cos takiego kupic? bede bardzo wdzieczny k
FOTA GRILLa
EDIT: juz mam. Mattig. cena 87,20 oiro plus malowanie = dziekuje Ci Kapitanie--
pozdrawiam
Antimatter
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez Antimattermoze jeszcze znajde osobe z allegro, ktora handlowala tymi listwami (moze _tm_ ma gdzies ten link...)
Jeden link wskazuje na listwy, ktore mam pod szybami, a drugi na listwe, ktora mam na tylnej klapie.
Zdjęcie samochodu z listwami jest w albumie: http://forum.octaviaclub.pl/album_page.php?pic_id=1054 (zdjęcie ze starym zderzakiem przednim).
Komentarz
Komentarz