Tuning O2 Scout 2.0 TDi Wrocław

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • ada2411
    Classic
    • 2009
    • 3

Zamieszczone przez garsija13
    i z kim to załatwiać
    i z nikim na szczęście nie trzeba nic załatwiać, no chyba, że z Andrev3 i marleną
  • Massive
    Classic
    • 2007
    • 12

Witam
    Poszukuję firmy we Wrocławiu, która podjęła by się zwiększenia mocy mojego silnika (obecnie 140 KM).
    Jestem już po gwarancji i chciałem trochę z nim pomieszać, bo mam wrażenie, że trochę się muli ostatnio.
    Chciałem również zmienić światła na "jaśniejsze" ale nie ksenony. Ktoś sugerował żarniki, ale nic mi to nie mówi i nie wiem na ile jest to bezpieczne dla kloszy i z jakimi przeróbkami się wiąże.
    Jestem przed podjęciem decyzji zmiany nagłośnienia w firmie Extreme Car Audio we Wrocławiu. Koszt to ok 5-6,5 tys i w związku z tym mam pytanie czy może ktoś już modyfikował u nich Skode i może się pochwalić lub nie jakością pracy tej firmy.

Przepraszam jeśli pojawiały się podobne pytania, ale szukając nie znalazłem jasnych odpowiedzi związanych z Wrocławiem i pracami możliwymi do wykonania w tym mieście, dużo jest natomiast na temat Śląska ale niestety nie mam możliwości oddania auta na dłużej ponieważ ciągle służy mi do pracy.
    Dzięki z góry za pomoc
    swiezak

Komentarz

• loru
      RS
      S_OCP Member
      • 2007
      • 4286
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Zamieszczone przez Massive
      Poszukuję firmy we Wrocławiu, która podjęła by się zwiększenia mocy mojego silnika (obecnie 140 KM).
      O rany - jedna siódma życia to poniedziałek

Komentarz

• OctaviaRS TDi
        Elegance
        • 2009
        • 771

Dynosoft oddział Wrocław spokojnie sobie poradzi 8) Massive, poszedł priv

Komentarz

Pracuję...