mówi się że obecne auta są coraz gorsze ale prawda taka że gdyby na świecie nie byo cofania liczników to w ogłoszeniach większość fur TDI i nie tylko miała by przebiegi po 300 - 500 tys km i to że coś się w nich dzieje można wtedy wytłumaczyć
No ale ludzie chcą kupować auta tanie, mało używane, w dobrym stanie, no i "dizle".
Posiadam ocatavie z 2000r wersja przed fl i chciałbym zmienić w niej tylne lampy na te z wersji także z 2000r ale już po fl są zdecydowanie ładniejsze bo nie mają pomarańczowego plastiku na kierunek jak w tych przed fl. Czy ktoś może mi potwierdzić że te lampy będą pasowały bo nie chciałbym wydać kasy na darmo?
tadzikboy, Beda pasowały , tylko plastik miedzy lampami a zderzakiem musisz tez dac po fl.
a orientujesz się może czy będą jakieś problemy z wiązką elektryczną bo z tego co wiem to w tych po fl rozmieszczenie żarówek jest inne, trzeba będzie coś przerabiać czy kostka bez problemu po wpięciu do wkładu tych po fl będzie pasowała i nie będę musiał nic robić
i jeszcze jedno czy cały komplet to jest lampa i plastik będą pasowały do starego zderzaka?
tak wszystko bd pasowała kup kompletne lampy z listwami pomaluj listwy i ciesz sie nowymi lampami od FL
sam kiedyś to przerabiałem w swojej O1 więc musi być wszystko ok
Planuję jeszcze zmianę przednich bo te stare z karbowanym szkłem jakoś nie bardzo mi się podobają co myślicie o tej wersji lampy z serii laurent & clement http://moto.allegro.pl/item966483828...nowy_lewy.html no i jest halogen w soczewce. Jakieś propozycje od starych wyjadaczy ??
Planuję jeszcze zmianę przednich bo te stare z karbowanym szkłem jakoś nie bardzo mi się podobają co myślicie o tej wersji lampy z serii laurent & clement http://moto.allegro.pl/item966483828...nowy_lewy.html no i jest halogen w soczewce. Jakieś propozycje od starych wyjadaczy ??
Nie polecam zamienników.Szajs jakich mało.
Jeśli lampy od Laurina,to tylko oryginał.
Jeśli masz porysowane,to zmień same klosze,będzie lepiej niż zamiennik.
Posiadam ocatavie z 2000r wersja przed fl i chciałbym zmienić w niej tylne lampy na te z wersji także z 2000r ale już po fl są zdecydowanie ładniejsze bo nie mają pomarańczowego plastiku na kierunek jak w tych przed fl. Czy ktoś może mi potwierdzić że te lampy będą pasowały bo nie chciałbym wydać kasy na darmo?
może i można, ale kiedy zajdzie taka potrzeba to już trudniej , Ja w ub roku szukalem przez dwa tygodnie, niestety musialem kupic zamiennik wlasnie za 130 zł., faktem jest ze niczym się nie odróżnia od ori.
A orientuje się może ktoś z was gdzie można kupić gładkie klosze do octavii przed fl? :| Wiem że pasuję od l&k ale nie moge nigdzie znaleźć a zamienników też brak :| Jeśli ma ktoś jakiś namiar to prosze o pw :wink: Z góry wielkie dzieki i pozdrawiam serdecznie
Komentarz