fabryczny chip
Zwiń
X
-
Nie ma czegoś takiego jak fabryczny chip
Serwisy po cichu oferują programy różnych firm, a te mają inne parametry
Taniej i lepiej jest jechać do dobrej firmywww.soft-car.pl
www.chiptuning-gdansk.pl
- Chiptuning silników benzynowych oraz diesla
- Wyłączanie DPF
- Hamownia Obciążeniowa
Komentarz
-
-
Zapytałem się dlatego, ponieważ takowy jest zainstalowany w mojej Octavii, a nie wiem ile ma kucy więcej. Zbiera się wyraźniej od mojej służbowej bez wirusa. Pozostaje więc chyba tylko pomiar na hamowni lub po prostu cieszyć się większą mocą i nie zaprzątać sobie głowy cyferkami.
Dzięki za odpowiedzi.
Pozdr
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tadfiponieważ takowy jest zainstalowany w mojej Octavii
Zamieszczone przez tadfiPozostaje więc chyba tylko pomiar na hamowni lub po prostu cieszyć się większą mocą i nie zaprzątać sobie głowy cyferkami.O rany - jedna siódma życia to poniedziałek
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lorutadfi napisał/a:
Pozostaje więc chyba tylko pomiar na hamowni lub po prostu cieszyć się większą mocą i nie zaprzątać sobie głowy cyferkami.
Może jednak warto podjechać na hamownie i sprawdzić, warto wiedzieć co tam zmajstrowali bo jak program został zrobiony bez pomyślunku to może być przykrość dla kilu podzespołów.NFPNorth-West
2.0TDI-ET=12.660s,>367KM/567Nm
WARSZTAT www.dsize.pl
->CENNIK warsztat 01.01.11 <-plik do pobrania tel. 790226060
spieszmy się kochać ludzi... 30.05.09 J.W. [i]
Komentarz
-
-
Program był robiony jeszcze na gwarancji w ASO (tak przekazał mi poprzedni właściciel), nie mam powodu, żeby mu nie wierzyć, dotychczas wszystko, co powiedział ma pokrycie w rzeczywistości. Ogólnie samochód jest bardzo zadbany, wszystkie materiały stosował z górnej półki (folia na szybach, opony, olej itp.). Będę musiał rzeczywiście podjechać na hamownię i sprawdzić, co tam zamontowali. Z VAG-a żadne błędy nie wyskakują.
[ Dodano: Nie 04 Kwi, 10 08:02 ]
Znalazłem firmę, która posiada hamownię i jest w Opolu klik . Czy ktoś może ją zna? Badanie będzie wiarygodne? Koszt pomiaru tylko 100 zł.
Komentarz
-
Komentarz