Przeźroczyste klosze do normalnych żarówek. :shock: :shock: :shock: też takie chcę. :shock: :shock: :shock:
Darmowy Tuning SKODA OcTAVIA II
Zwiń
X
-
Darmowy Tuning SKODA OcTAVIA II
Witamy
Sklep ********* ma do zaoferowania darmowy tuning dla zaintersowanych właścicieli samochodów z listy:
- Skoda Fabia II
- Skoda Octavia I , II, III
- Skoda Roomster
- Skoda Yeti
Zapytaj o szczegóły oferty na GG: 21315290
Jest to Tuning Optyczny!
Chcesz Mieć wkład w to jak wygląda Twoje Auto? Chcesz sam wymyślić wzór zderzaka? Zgłoś Się :] Na pewno nie pożałujesz
Nasza Firma jest jednym z Większych producentów Spojlerów i Zderzaków do Samochodów osobowych.
Mamy zamiar zrobić dokładki z ABS-u (w tym progi) Lub zderzaki z Laminatu.
[ Dodano: Sro 07 Kwi, 10 10:09 ]
Ten wzór jest do sprzedaży :] Więc przygotujemy Nowy :] Zdjęć nie udostępnię z obawy przed kopiowaniem go przez innych producentówZałączone pliki
-
-
Maxton, kiedy można spodziewać się takiego wzoru:
Best ET = 13.666
Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
PerfectService by DGW
http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/
Komentarz
-
-
Zalecam ostrożność była już taka jedna akcja, że właściciele potem już auta nie dostali :P
Kolegi Maxtona nie znam i nie o nim tutaj pisze, ale wiem że sprawa dotyczy również Octavi.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Nie no bez przesady ;] hahahaha takiej opcji wogóle niema :P my nie posiadamy jeszcze w swoich garażach "dziupli" w przyszłości może będziemy wyciągać jakieś niepotrzebne elementy z waszych samochodów :twisted: dobra żartowałem ale w momencie podstawienia samochodu jest spisywana umowa i podpisuje ją szef i najczęsciej 2 pracowników i osoba oddająca samochód :] Wiec niema czym sie stresować
Komentarz
-
-
Nie nie to żadna kopia To się nazywa współpraca z sąsiadami :] W Niemczech też trzeba coś posprzedawać
[ Dodano: Pon 19 Kwi, 10 11:15 ]
Maxton napisał/a:
Zdjęć nie udostępnię z obawy przed kopiowaniem go przez innych producentów
to już sprzedajemy i mamy na to Certyfikaty jakości ble ble ble
Natomiast wzór który chcemy zrobić dostała osoba od której będziemy mieć autko
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 14:54 ]
Wrzucam zdjęcia projektów do SKODZINKI. POwiedzcie czy sie podoba czy nie ?
[ Dodano: Pon 26 Kwi, 10 15:00 ]
Skodzinki retusze
Komentarz
-
-
Dla mnie brewki w samochodzie tej klasy to jakiś żart. Dyfuzor to przeginka chyba że zrobicie taki delikatny jak w Bentleyu Flying Spur.
[ Dodano: Pon 03 Maj, 10 17:37 ]
Chwileczkę może podsumujmy. Wymodelujecie zderzak na indywidualne zamówienie. I zrobicie to za free?
Zderzak na zdjęciu jest na OI a w temacie jest do OII macie może jakieś zdjęcia zrobionej przez was na OII. Albo jakiekolwiek zdjęcia które nie są Virtual Tuningiem (bo tło jest mało realistyczne chociaż mogę się wygłupić) no i zdjęcie które pokazujecie przeplata się na setkach witryn poświęconych skodzie, ja osobiście widziałem je jakiś rok temu.
Jeszcze jedno. Mam oddać furkę na 3-4 tygodnie (przynajmniej tak zrozumiałem) dla JAKIEJŚ firmy bo w tym "ogłoszeniu" nie podajesz jej nazwy. Aha chciałem jeszcze zapytać czy macie jakąś stronę internetową bo załatwianie czegoś takiego przez gg jest trochę mało profesjonalne.
Komentarz
-
-
ogólnie skoda wymiata ,zzajebista,jak bym miał o2 to pewnie bym zakupił taki zestaw jak już byście go mieli w sprzedaży bo zostawić wam autka bym sie nie odważył-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
A ja myślałem że to O2 :lol: :lol: :lol: ale wtopa :szeroki_usmiech-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Pierwsza skoda którą wrzuciłem to jedynka i ma prawo być na kilku, kilkunastu stronach bo ją sprzedajemy (to chyba logiczne) drugie zdjęcia to zdjęcia Superba II po lifcie, Taki wzór bedziemy mieć gotowy za dosłownie kilka dni. Tu dla kolegi wyśle dokładne informacje na temat firmy żeby nie było że mamy coś do ukrycia.
MAXTON
ul Krakowska 58
Tarnów
TEL: 501 322 491
GG podałem tylko dlatego że nie zawsze jesteśmy w biurze żeby odebrać telefon ( 8 - 16 można dzwonić)
Tak nawiasem nasza firma zajmuje sie produkcją takich elementów od blisko 20 lat a tuningiem od 5. Więc obaw niema że coś spie****. Tak jak pisze teraz szukamy OCTAVI II i Fabii II a czy to będzie combi, hatchback to już nie istotne bo jak przygotujemy jedno to zrobimy i drugie :] tylko pozniej :]
Pozdrawiam
Sławek
MAXTON DESIGN
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Maxtonnasza firma zajmuje sie produkcją takich elementów od blisko 20 lat a tuningiem od 5
Maxton,
nie jestem biegły w fotoszopach, ale chodzi mi po glowie takie coś, stylizowane do O1Załączone pliki
Komentarz
-
-
bedziecie robic cos do OII RS?...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
Komentarz