Fajne nakładki na progi do OII
Zwiń
X
-
po zobaczeniu w TYM poście ile syfu zbiera się pod tymi nakładkami na progi, ja już zrezygnowałem z takiej "ochrony" progów, lepsza wydaje się np jakaś bezbarwna folia samoprzylepna ale jeszcze nie postanowiłem czy w ogóle coś tam zrobię- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
to że się zbiera tam bród (a zimą dodatkowo z solą, bo wtedy często jest mokro)nie ulega wątpliwości, sytuacja z kamieniem w bucie jest porównywalna do upadającego imadła na stalowy próg z nierdzewki ;-), myślę że folia bezbarwna jednak będzie lepsza... ewentualnie najpierw folia a dopiero na nią przyklejenie progu... samego progu ja się nie odważę założyć... a dodanie do tego wszystkiego foli to kilka złotych więcej a jednak zabezpieczenie duże lepsze- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftNic sie nie zbiera, jak sie co jakis czas bierze i myje auto i dokladnie progi myjka cisnieniowa.
Co jak co ale maru123 o jakąś fuszerkę przy myciu samochodu bym raczej nie posądzał, wręcz przeciwnie ;-), tym bardziej nie widzę za bardzo możliwości umycia progu myjką ciśnieniową ? no bo jak przy otwartych drzwiach?
Zamieszczone przez MaicroftA Wy myslicie ze w innych miejscach nic sie nie zbiera, przy zderzaku miedzy blacha, albo pod tylna szyba w rancie do blachy itd.
no chyba że najpierw folia a później na to osłona progu- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
nie ma możliwości wypłukania tego co jest pod progiem. wszystko jest tak przyklejone że nie ma szans. daltego też uszkadza się też próg od tego co widać w moim poście który podał Jac_ek, i dlatego musze teraz zrobić zaprawki, zabezpieczyć to woskiem a potem tak jak napisał Jac_ek,folia bezbarwna i na to nowe nakładki progowe :roll:
Komentarz
-
-
A listwy drzwiowe, tez bede zrywac po kazdej zimie, bo za nimi jest syf. Ja rozumie dbac o auto i jego estetyke, ale za chwile bedziemy sie wiecej brandzlowac nad czystoscia auta niz nad tym czy ono jezdzi. Nie kazdy Panowie ma garaz 100m2 i DUZO wolnego czasu, tak wiec ja podchodze do tego na chlodno, nakladki ok tylko trzeba je odpowiednio zamocowac, nic nie bedzie drapac lakieru jak beda one przylepione tak, ze zawsze sa w powietrzu Wtedy tez wszystko wyplywa.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mr0cznyJac_ek
No a przy małych dzieciach to chyba podstawa coby po progach nie deptały
Im jakoś ciężko nogi podnieść przy wsiadaniu
Przy zakupie swojej O2 pierwsze co zrobiłem to zamówiłem nakładki na progi i już mi się sprawdziły :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Panowie wątek zaczyna się od pytania o konkretny rodzaj listewek a nie o zalety i wady lisewek :twisted: :evil: :evil: :evil: :evil: :diabelski_usmiech czyli podawać namiar to wam daruję :szeroki_usmiech
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 20:16 ]
gryto dawaj tą stronkę ZSSRR to może cosik się dowiemy
[ Dodano: Nie 13 Cze, 10 20:18 ]
sooooorki gruto ops:
Komentarz
-
-
Darmowy kapitał startowy od największej internetowej szkoły pokera: http://pl.pokerstrategy.com/uX3CKR.
Pomagam załatwić formalności. Spróbuj! To nic nie kosztuje.
Komentarz
-
-
kurdee nie potrafie zlokalizowac ich......cala historię przewertowałem.......gdzieś na forum Ruskim.......to było :roll:
[ Dodano: Nie 18 Lip, 10 14:30 ]
Ja rozwiązalem sprawę w inny sposób .....
Matowa folia samoprzylepna ktora służy do oklejania np szyb , kabin prysznicowych, itp .....ładnie wyciąłem i okleiłem i nic sie juz nie rysuje , i te ORI mają na noc .........folie kupiłem w CASTORAMIE .......Jak chcecie zrobie foto i pokaże :wink:
Komentarz
-
Komentarz