Czy ma ktoś jakieś doświadczenia zwiżane z kieleckim oddziałem V-techa?
Przymierzam się do zawirusowania mojej OI i szukam kogoś z okolic Radomia.
Z tego co się orientowałem to V-ech ma jedną z lepszych opinii.
O V-TECH Kielce sie nie wypowiem, ale w "okolicach" Radomia jest MR-Motors (Rogalloti) w Warszawie na ul Mineralnej a o tej "marce" jest wiele dobrego na forum.
A gdzie lepiej zrobić chip w V-techu czy w Mastersie
zdecydowanie Masters ...
jeśli cena cię nie odstraszy - Marek to jeden z najlepszych (i najdłużej działających) tunerów w polsce - facet po prostu wie co w trawie piszczy :wink:
jesli masz wykresy z vechu to wrzuc je, osobiscie mam doswiadczenie z krakowskim oddziałem.
Generalnie tak to wygląda, vtech podbije ci w górę wartosci momentu i mocy, posiadają standartowe programy które wgrywają do samochodów natomiast powazni tunerzy oprócz podbicia wartości również zmieniają charakterystykę przebiegu krzywch głównie momentu obrotowego, zauważ ze optymalny zakres momentu obrotowego to taki który jest jak najbardziej płaski i w najszerszym zakresie obrotów.
A teraz porównaj sobie kilka wykresów różnych tunerów :szeroki_usmiech
Jeszcze jedno vtech posiada hamownie inercyjną a nie obciązeniową, na innercji podobno różne cuda wychodzą, ile chce klient tyle może wyjsc :szeroki_usmiech
Żeby nie robić nowego tematu to mam pytanie ile liczył by sobie (tak na oko) ten Marek za 1.9 BJB? Bo nie mogę znaleźć cennika a piszecie że cena odstrasza więc jaka ona jest?
Mogę śmiało polecić, byłem klientem. Człowiek na poziomie, kulturalny Pan, program optymalny, furak śmiga bezproblemowo, mogę z czystym sumieniem polecić.
Komentarz