piotrek_os, to jest na pewno to samo co widziałeś w poprzednim autku miałem ringi bo mi się podobało Szczerze gdybym nie miał xenonów sam bym się nad takimi lampkami zastanawiał
Witam
szkoda kaski ziomek zakupił takie do Audi świecą słabiej niż nowe oryginalne, jakość ... nawet nie piszę (parują strach pomyśleć co będzie po paru latach) co do wyglądu to w dzień nic specjalnego za to w nocy miodzio ale uważam, że są zbyt drogie lepiej jak poprzednicy napisali dozbierać i xenonsy zapodać ostatnio na giełdzie dziad miał za 1500 złotówek całe kompletne wybór należy do CIEBIE.
Dzięki za zainteresowanie ale chyba zostanę przy starych może kiedyś xenony bo do tych nie mam 100% przekonania - za tą kasę kupię maty polimerowe i wygłuszę na początek bagażnik i wszystkie drzwi a jak pójdzie sprawnie to może kabinę też
Widziałem te reflektory założone do VW T4. Moim zdaniem straszna siara i wyglądają jak ze sklepu "wszystko po 5 PLN -ów".
Ja po dzwonie miałem lampy do wymiany, nie zdecydowałem się zainwestować w ksenony bo auto chyba leci na sprzedaż wkrótce więc kupiłem:
Komentarz