Czujniki cofania do OIIFL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • lucek12
    Drive
    • 2010
    • 56

Siostra z mezem,beda zmieniac auto wybor padl na OIIFL,dobrze ze chociaz to wiadomo.Najgorszy problem to wybor motoru,chcieli 1.9tdi ale juz niema.
    po kolei roczny przebieg 15-20k,do wydania 70-75k.
    I teraz kilka pytan.
    Jak jezdzi ten 1.6Tdi w stosunku do 1.9? 2.0tdi za drogi.
    1.2 tsi podobno rewelacja,1.4?duzo pali?(AstraII 1.6 16V palila trasa/miasto 6-10l)
    gdyby byl 1.9 nie bylo by sprawy.(szkoda go co nie?)
  • fan
    Elegance
    • 2009
    • 760

Mam takie pytanko,moze ktos bedzie sie orientowal czy wystarczy dolozyc same czujniki cofania do przedniego zderzaka,zeby wszystko gralo?W OIIFL czujniki z tylu sa w standardzie i na radyjku SWING pokazuje jak sie cofa,czy jak doloze te z przodu i podepne gdzie trzeba czy to wystarczy,zeby dzialaly jak te oryginalne?czy moze trzeba dolozyc jakies sterowniki?Jaki jest koszt takiego ulepszenia?
    Respect All,Fear No One!

Komentarz

• adamzg
      Ambiente
      • 2008
      • 155

Re: Czujniki cofania do OIIFL

Zamieszczone przez fan
      Mam takie pytanko,moze ktos bedzie sie orientowal czy wystarczy dolozyc same czujniki cofania do przedniego zderzaka,zeby wszystko gralo?W OIIFL czujniki z tylu sa w standardzie i na radyjku SWING pokazuje jak sie cofa,czy jak doloze te z przodu i podepne gdzie trzeba czy to wystarczy,zeby dzialaly jak te oryginalne?czy moze trzeba dolozyc jakies sterowniki?Jaki jest koszt takiego ulepszenia?
      bylo juz poczytaj http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=25642

Komentarz

• fan
        Elegance
        • 2009
        • 760

Szukalem,ale widac slabo mi to szlo.adamzg dzieki za link.
        Respect All,Fear No One!

Komentarz

Pracuję...