Mocowanie GPS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • karfin
    Drive
    • 2009
    • 79

Awiacek dzięki za foty teraz to już tylko czekam na dostawę, ciekaw jestem jak to wygląda w realu

Komentarz

• Tomek_dx
      Rider
      • 2008
      • 398

Ja mam zamontowany uchwyt bazowy firmy KUDA. Do niego przykręca się wszystko co trzeba. Uchwyty na telefon, na nawigację. Uchwyt jest wykonany z plastiku i żywicy a obity sztuczną ekoskórą lub można też zamówić naturalną.
      Jakość wykonania super, stabilność extra nic nie trzeba wiercić wszystko jest demontowalne plug&play. Oczywiście jakość idzie w parze z ceną i trzeba zapłacić ok 139pln Na stronie KUDY są inne modele do Navi i telefonu:
      Załączone pliki
      Tomek

Komentarz

• shirk
        Classic
        • 2009
        • 23

A ja mam pytanko czy ktoś z was próbował umieścić navi w schowku na desce tak by po kliknięciu w zamknięcie otwierała się navi. Ja mam wersję mint czyli brak zamknięcia ale może będzie można takie dorobić(dokupić) byłoby estetycznie i w momencie nie używania ładnie schowane
        --> "Myślenie to najcięższa praca i pewno dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością." <--

Komentarz

• karfin
          Drive
          • 2009
          • 79

Wiking dogadałeś się już z tym gościem bo jak tak to muszę od niego wyłudzić jakiś rabat za nowego klienta

Komentarz

• wiking
            Ambiente
            • 2009
            • 117

na razie odpuściłem sprawę

Komentarz

• e2rdo
              Classic
              • 2010
              • 11

Zamieszczone przez kazik4x4
              Odpiąłem zapięcie navi od podstawki z przyssawką, przymierzyłem do jednej z zaślepek na desce roździelczej pomiędzy wlewem a grzaniem szyby. Pasowało Potem pojechałem na szrot, kupiłem zaślepkę inną niż moja...
              Gdzie można dostać takie zaślepki, oprócz szrota?

Komentarz

Pracuję...