Zamieszczone przez piotrek_gdy
[O1] Dyfuzor MIloteca a lakierowanie...
Zwiń
X
-
[O1] Dyfuzor MIloteca a lakierowanie...
Witka
No wiec kupilem wreszcie moj upragniony dyfuzorek..Juz nawet go mam ale mam tez i z nim zwiazane pytanie:
Czym to prysnac??
Kolor to an pewno czarny mat i tu nie ma dyskusji, ale jest pare rodzajow lakierow:
1. Lakier strukturalny
Porównuj ceny z Nokaut.pl! Moda, Fotografia, Telefony, RTV, AGD - sprawdź miliony ofert z tysięcy sklepów internetowych!
2. Lakier do zderzakow plastik
Porównuj ceny z Nokaut.pl! Moda, Fotografia, Telefony, RTV, AGD - sprawdź miliony ofert z tysięcy sklepów internetowych!
3. Typowo czarny mat lakier akrylowy..
Te daje sie bez zadnego podkladu.
Na forum golfa wyczytalem ze ponoc nr1 jest najlepszy do tego typu zastosowan..U mnie w sklepei kobitka tez ten zaproponowala ale z APP
Moze ktos z forumowiczow juz cos takiego malowal i ma jakies wyrobione zdanie??
PozdrawiamZałączone pliki--------------
-
-
gdzie to kupiles i czy do kombi tez jest?taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl
Komentarz
-
-
Oo bardzo fajna rzecz, takiego czegos szukalem;D Tylko czy ktos montowal taki dyfuzorek na czarnym aucie?????(jesli tak prosze o foto) bo obawiam sie ze na czarnm bedzie kiepsko wygladac... ba obawiam sie ze nawet nie bedzie on zauważalny ;/;/ (bo przeciez nie pomaluje go na różowo )_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
Komentarz
-
Komentarz