[O1] Dyfuzor MIloteca a lakierowanie...

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • aciu
    Rider
    • 2005
    • 685

Zamieszczone przez piotrek_gdy
    byleby nie był to osioł
    Lepszy dobry osioł a niżeli padnięty kucyk :diabelski_usmiech
  • herman
    Rider
    • 2005
    • 456

Witka

No wiec kupilem wreszcie moj upragniony dyfuzorek..Juz nawet go mam ale mam tez i z nim zwiazane pytanie:

Czym to prysnac??

Kolor to an pewno czarny mat i tu nie ma dyskusji, ale jest pare rodzajow lakierow:

1. Lakier strukturalny

Porównuj ceny z Nokaut.pl! Moda, Fotografia, Telefony, RTV, AGD - sprawdź miliony ofert z tysięcy sklepów internetowych!

2. Lakier do zderzakow plastik

Porównuj ceny z Nokaut.pl! Moda, Fotografia, Telefony, RTV, AGD - sprawdź miliony ofert z tysięcy sklepów internetowych!

3. Typowo czarny mat lakier akrylowy..

Te daje sie bez zadnego podkladu.

Na forum golfa wyczytalem ze ponoc nr1 jest najlepszy do tego typu zastosowan..U mnie w sklepei kobitka tez ten zaproponowala ale z APP

Moze ktos z forumowiczow juz cos takiego malowal i ma jakies wyrobione zdanie??

Pozdrawiam
    Załączone pliki
    --------------

Komentarz

• Ziomal
      RS
      S_OCP Member
      • 2005
      • 5841
      • Octavia I (1U2)
      • BFQ 1.6 MPI 102 KM

herman, dorób lakier a resztą zajmie się lakiernik, po zwykłym podkładzie nie bedzię to się dobrze trzymac, są specjalne podkłady zwiększające przyczepnośc do plastików itp
      Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl

Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl

Jest O1 1.6 BFQ

Komentarz

• pajczaki
        Rider
        • 2007
        • 316

gdzie to kupiles i czy do kombi tez jest?
        taka tam octavka kombi 1.8T 250 km.. byla... Corsa B V6 225 km.. jest... ale jeszcze wciąż w fazie ogarniania - teraz w fazie generalnego remontu..
        sponsored by HydroTransfer hydrografika Warszawa www.hydrotransfer.pl

Komentarz

• herman
          Rider
          • 2005
          • 456

Speciálka na autodoplňky od roku 1999. Vše pro Vaše auto. Odborně poradíme a pomůžeme s výběrem. E-shop na autodoplňky Ostrava. Specializovaný obchod s kompletním sortimentem doplňků na auta. 20 let zkušeností.

Tu kupilem..Do kombi zdaje sie to samo
          --------------

Komentarz

• Arti_r1
            RS
            • 2008
            • 2626

ja bym proponował trysnąć to 2-gą opcją. Jak chcesz to sam robić to będziesz miał mniej roboty z tym bo tylko jeden produkt kupujesz :wink:
            Nie wiem czy to goły plastik, czy plastik tryśnięty szpachlówką natryskową.To też byś musiał zastosować albo podkład na plastik albo akrylowy
            Fabryka Barw :]

Czarna O1 rs-line tdi
            Srebrna O2 Scout

DACAR.team

Komentarz

• Moza
              Ambiente
              • 2009
              • 101

Oo bardzo fajna rzecz, takiego czegos szukalem;D Tylko czy ktos montowal taki dyfuzorek na czarnym aucie?????(jesli tak prosze o foto) bo obawiam sie ze na czarnm bedzie kiepsko wygladac... ba obawiam sie ze nawet nie bedzie on zauważalny ;/;/ (bo przeciez nie pomaluje go na różowo )
              _/_/_/_/Artek\_\_\_\_

Komentarz

Pracuję...