Zmiany VAGiem w O2 FL 2009

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Andrzej81
    Classic
    • 2011
    • 2

Kupiłem jednak zwykłe Philipsy Premium +30%. Były w bardzo przystępnej cenie... zobaczymy czy cena wyjdzie na jaw, gdy zacznie się ściemniać

Przy okazji zorientowałem się, że jeden reflektor nie reaguję na zmianę wysokości światła... :roll:
  • tgmaverick
    Classic
    • 2010
    • 22

Witam,
    przeczytałem już sporo wątków na ten temat, ale nadal mam kilka pytań a w zasadzie jedno najważniejsze. Czy zmiany VAGiem w oprogramowaniu (włączenie kilku dodatkowych funkcji) nie ma wpływu na gwarancję. Nie chodzi o ty czy się w serwisie zorientują czy nie (bo czasem się trafi na mało zorietnowanego człowieka a czasem odwrotnie).
    Kolejna kwestia to czy ktoś w Łodzi ma takie oprogramowanie i kabelek i jest chętny do włączenia kilku funkcji w wymienionym modelu. Chodzi mi przede wszystkim o:
    - włączenie asystenta przy pokonywaniu wzniesień,
    - czujnik ciśnienia w ogumieniu,
    - Light Assistant,
    - ewentualnie doświetlanie zakrętów z reflektorów przeciwmgielnych.
    Octavia II FL
    1,4 TSI Elegance

Komentarz

• kropeck
      RS
      • 2009
      • 2319
      • Octavia II (1Z3)
      • BLF 1.6 FSI 115 KM

tgmaverick, uruchomienie funkcji dostępnych w standardzie w sterowniku, nie wpływa na gwarancję. Gdyby się dziwnie patrzyli, to zawsze można powiedzieć, że przecież oni Ci włączyli :-)
      Pozdrawiam,
      Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• Enriquez
        RS
        • 2009
        • 7685
        • Superb III (3V3)

Podjedź na spot to się zobaczy. Opcja 1, 3 jeszcze nie rozpracowana. Opcja 2 niby działa u mnie ale na 100% pewny nie jestem. Jak możesz podjechać na Bałuty to daj znać.
        Pozdrawiam
        Marcin

Komentarz

• tgmaverick
          Classic
          • 2010
          • 22

Dzięki kropeck za szybką odpowiedź.
          Jeśli chodzi o włączenie tego co wymieniłem najbardziej zależy mi na pierwszych 3. Ale może się okazać że są jeszcze inne wodotryski które da się włączyć (Czego nie wykluczam).
          Octavia II FL
          1,4 TSI Elegance

Komentarz

Pracuję...