Zamieszczone przez grisza
Co to za przerobka i o co chodzi?
ja powoli wymiękam ;/ :roll:
ja powoli wymiękam ;/ :roll:
k zresztą zawieszenie w mojej Feli było najlepszym tego przykładem :twisted:

tylko jak gdziekolwiek wyjeżdżał, to od Piotrusia pożyczał 16ki
na tym się nie dało jeździć. przyspieszenie do kitu, Vmax 200km/h i kierownicę wyrywało z rąk :roll: :?
ogólnie dupa, ale sam się przyznał, że nienajlepsze wtedy wybrał...
na tym się nie dało jeździć. przyspieszenie do kitu, Vmax 200km/h i kierownicę wyrywało z rąk :roll: :?

:lol: :wink: moje fele... hmmm
ko miałem poniekąd farta. kupiłem od gościa na allegro. jest ich stosunkowo niewiele, bo w PL RS był oferowany z 16kami
iesc
:kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko. Niestety nie zapłaciłem jakiejś super atrakcyjnej ceny, ale jestem zadowolony - autko prezentuje się nieźle w takim obuwiu

ko miałem poniekąd farta. kupiłem od gościa na allegro. jest ich stosunkowo niewiele, bo w PL RS był oferowany z 16kami
iesc
:kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko.

wiesz, w ASO dostajesz nówki sztuki. u mnie było tak, że jedna była prostowana - poprzedni właściciel trochę ją przytarł. widać było też małe ryski - normalne przy użytkowaniu alu. od razu wiedziałem, że będę szukał używanych - ceny nowych felg sa kosmiczne, a po 3 dniach ich wartość jest już bliska 50-60% ceny zakupu... niestety...
ko fela
:lol: :wink: moje fele... hmmm
iesc
:kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko. Niestety nie zapłaciłem jakiejś super atrakcyjnej ceny, ale jestem zadowolony - autko prezentuje się nieźle w takim obuwiu

Komentarz