Nie chciałbym wszczynać wojny, jednak ja osobiście zastanowiłbym się nad w/w Panem. Owszem, to co mówił brzmiało fachowo, jednak po zweryfikowaniu jego słów w kilku niezależnych źródłach, nie podchodziłem już do tego tak entuzjastycznie. Dla porządku dodam, że chodziło o dość nietypową przeróbkę ASZ'a, więc może "zwykłe" czynności wychodzą mu lepiej :-)
Powiedziales A to powiedz B.
Co to za przerobka i o co chodzi?
Ale ja nie mialem przyjemnosci na wiekszych niz 16 pomykac :roll:
atur jeździł na 18tkach 8) ale pytajcie Pitrusia jak się jeździło, bo ja nie miałem przyjemności wypróbować 18tek.
tjaaaa. jeździł tylko jak gdziekolwiek wyjeżdżał, to od Piotrusia pożyczał 16ki na tym się nie dało jeździć. przyspieszenie do kitu, Vmax 200km/h i kierownicę wyrywało z rąk :roll: :? ogólnie dupa, ale sam się przyznał, że nienajlepsze wtedy wybrał...
tjaaaa. jeździł tylko jak gdziekolwiek wyjeżdżał, to od Piotrusia pożyczał 16ki na tym się nie dało jeździć. przyspieszenie do kitu, Vmax 200km/h i kierownicę wyrywało z rąk :roll: :? ogólnie dupa, ale sam się przyznał, że nienajlepsze wtedy wybrał...
Pozdr!
BP
Ty qrna :twisted: pytałem się o coś:
Powiedz mi lepiej gdzie i za ile kupiłeś swoje felgi :?: Są piękne
[EDIT]Powiedz mi lepiej gdzie i za ile kupiłeś swoje felgi :?: Są piękneObrazek
:spoko ano zdziadziałem, zdziadziałem :lol: :lol: :wink: moje fele... hmmm ko miałem poniekąd farta. kupiłem od gościa na allegro. jest ich stosunkowo niewiele, bo w PL RS był oferowany z 16kami iesc :kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko. Niestety nie zapłaciłem jakiejś super atrakcyjnej ceny, ale jestem zadowolony - autko prezentuje się nieźle w takim obuwiu
Pozdr!
BP
[ Dodano: Wto 16 Lis, 04 13:31 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
Ty qrna, drugie śniadanie jadłem :mrgreen: :food :hammer
moje fele... hmmm ko miałem poniekąd farta. kupiłem od gościa na allegro. jest ich stosunkowo niewiele, bo w PL RS był oferowany z 16kami iesc :kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko.
zgadzam się w 100%
Zamieszczone przez BaPit
Niestety nie zapłaciłem jakiejś super atrakcyjnej ceny, ale jestem zadowolony - autko prezentuje się nieźle w takim obuwiu
z kapciami 225/45 R17 (przód pirelli P6000, tył fulda - z indeksami prędkości do 300km/h - ale na max dwa sezony) i bez kapselków "skoda" wyszło to 1.7k PLN...
z kapciami 225/45 R17 (przód pirelli P6000, tył fulda - z indeksami prędkości do 300km/h - ale na max dwa sezony) i bez kapselków "skoda" wyszło to 1.7k PLN...
czyli taniej niż DWIE TAKIE FELGI w ASO :!: :!: :!: IMO to zajebista cena :!: :shock: sam bym łyknął :cry:
czyli taniej niż DWIE TAKIE FELGI w ASO :!: :!: :!: IMO to zajebista cena :!: :shock: sam bym łyknął :cry:
dlatego też je łyknąłem wiesz, w ASO dostajesz nówki sztuki. u mnie było tak, że jedna była prostowana - poprzedni właściciel trochę ją przytarł. widać było też małe ryski - normalne przy użytkowaniu alu. od razu wiedziałem, że będę szukał używanych - ceny nowych felg sa kosmiczne, a po 3 dniach ich wartość jest już bliska 50-60% ceny zakupu... niestety...
jestem z nich zadowolony - na starych alu (15') - już od 240 km/h zaczynało trząść kierownicą. tutaj w okolicach 260 zero problemu. wcześniej myślałem, że to wina zawieszenia/przeniesienia napędu, ale chyba nie tylko. odbiegając trochę od tematu - w ostatni łyk-end trochę testowałem foorkę na trasie - spalanie średnie wyszło 9.8l/100km, ale gość w RS4 długo przecierał oczy :lol: :wink: :wink: od 200 w górę dzieje się to, co w Polo od 120 :wink: :wink:
Ale ja nie mialem przyjemnosci na wiekszych niz 16 pomykac :roll:
atur jeździł na 18tkach 8) ale pytajcie Pitrusia jak się jeździło, bo ja nie miałem przyjemności wypróbować 18tek.
Pozdr!
BP
A tak wyglądała Octavia na 18", niestety zawieszenie jeszcze ori więc wygląda jak wóz drabiniasty :wink:
A to są przednie tarcze (choć wyglądają jak tylnie w porównaniu do felgi :twisted: )
Co do jazdy to z oryginalnym zawieszeniem to byla masakra-bujało jak na promie do Szwecji; jak jeździłem Octavią Alka na tych kołach (zawieszenie eibach+weitec) to jeszcze było znośnie
Inna sprawa że trzy osoby i koła obcierały o nadkola
[EDIT]Powiedz mi lepiej gdzie i za ile kupiłeś swoje felgi :?: Są piękneObrazek
:spoko ano zdziadziałem, zdziadziałem :lol: :lol: :wink: moje fele... hmmm ko miałem poniekąd farta. kupiłem od gościa na allegro. jest ich stosunkowo niewiele, bo w PL RS był oferowany z 16kami iesc :kwasny a ten wzór w rozmiarze 16' wygląda cienko. Niestety nie zapłaciłem jakiejś super atrakcyjnej ceny, ale jestem zadowolony - autko prezentuje się nieźle w takim obuwiu
Pozdr!
BP
[ Dodano: Wto 16 Lis, 04 13:31 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
Ty qrna, drugie śniadanie jadłem :mrgreen: :food :hammer
byly w PL sprzedawane RSy na 17 ale fakt ze pozniej juz tylko na 16
Komentarz