Tomaszek nie wiadomo co będzie ze spontanem w GROFIE,bo po dzisiejszym golonku,niektórzy czuli niedosyt :diabelski_usmiech
[O1] Naprawa deski rozdzielczej
Zwiń
X
-
[O1] Naprawa deski rozdzielczej
Witam,
poprzedni właściciel potraktował moją deskę rozdzielczą papierem ściernym(zdjęcia nie oddają prawdziwego wyglądu) jak myślicie jak ja naprawić?
Myślałem żeby kupić papier ścierny oraz wodny ładnie wygładzić a później pomalować Czarna farbą strukturalną do plastików firmy BOLL
Co o tym myślicie?
-
-
nie prościej wymienić te elementy na używane-niezniszczone?
BTW na zdjęciach nie wygląda to tragicznie.
[ Dodano: Nie 16 Maj, 10 19:04 ]
rzuć okiem na cenę całości
pierwsza z brzegu.
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez przemek88lepszy będzie mat czy metalic?
tu masz w połysku http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=asc&start=330pozdrowienia
Komentarz
-
-
Pomyśl nad lakierem do zderzaków w sprayu ( czarny mat - koszt ok. 15 PLN). Malowałem czymś takim i jest ok.Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
po pomalowaniu matem bedzie duzo mniej widac nierownosci, slady szlifowania i inne drobne niedorobki ktorych sie nie ustrzezesz, polysk bedzie sprawial wrazenie zuzytej i wyslizganej powierzchni.kazdy nowy dzien rodzi nowe paranoje ...
Komentarz
-
-
Dwa wkręty nad licznikiem i jeden pod napisem Octavia.
Kratki pozostają w środku. Ciężko coś połamać :wink:Szlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
przemek88, jezeli chcesz zeby to ladnie wyglądało. Weź zacznij od papieru np 800 i zakończ na 2000. Następnym krokiem to polerowanie tworzywa np. zwykłą pastą do zębów (nakładasz cieniutko i polerujesz). Zajmuję się modelarstwem i jest to sprawdzony sposób przygotowania modelu do malowania.
Pozdrawiam.
Komentarz
-
Komentarz