OI kompletowanie zderzaka RS

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • jasminkon
    Classic
    • 2010
    • 23

Jest już taki temat :wink:
  • zepter00
    RS
    • 2008
    • 2304

Wiem, że do mojej Octavii I TDI z 2003 mogę założyć zderzak od RS'a . Mam możliwość kupna niekompletnego zderzaka bez kratek i plastikowej listwy z nad tablicy rej. Czy listwa ta będzie pasować ze zwykłego zderzaka po face lifcie??

By the way... mam do sprzedania kompletny ori zderzak ze spryskiwaczami w dobrym stanie - srebrny metalic :?
    Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• Przemek345
      Rider
      • 2008
      • 314

Tak listwa będzie pasować, komplet trzech kratek + dwie listewki w ASO ok 200 zł :wink:
      Octa

Komentarz

• rkb
        RS
        • 2008
        • 2152
        • Rapid Spaceback (NH1)
        • CYVB 1.2 TSI 110 KM

a z tego co sie dowiadywalem nowy zderzak do rsa pomalowany w aso 1100 zł
        Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• RALF
          Elegance
          • 2008
          • 974

a nie pomalowany ??

Komentarz

• rkb
            RS
            • 2008
            • 2152
            • Rapid Spaceback (NH1)
            • CYVB 1.2 TSI 110 KM

RALF, cos kolo 800 - 900 zl, jak sie zapytalem to powiedzieli mi ze pomaluja w salonie za polowe ceny czyli ok 300 zl normalnie biora za taki element 600 :lol:

Komentarz

• aLBATROS
              Ambiente
              • 2010
              • 104

To wasze ASO to zdziercy mi tylni z RS do OII pomalowany i nowy za 800zł. Z odblaskami, bocznymi blaszkami do montażu, dziurami na czujniki i montażem

Komentarz

• vince123
                Elegance
                • 2009
                • 923

Zamieszczone przez rkb
                cos kolo 800 - 900 zl,
                tak dla porownania nasz klubowy kolega moze miec taki zderzak za ok...- 740 zl - do malowania ,a kratki kompletne - prawa ,lewa i srodkowa za 161 zl.
                zepter00, zamiast kratek mozna zalozyc takze siatke...u kogos z OCP widzialem ten patent...
                sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                nadkole nowe LP
                kontakt PW

Komentarz

• rkb
                  RS
                  • 2008
                  • 2152
                  • Rapid Spaceback (NH1)
                  • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Zamieszczone przez aLBATROS
                  To wasze ASO to zdziercy mi tylni z RS do OII pomalowany i nowy za 800zł. Z odblaskami, bocznymi blaszkami do montażu, dziurami na czujniki i montażem
                  fajnie, tyle ze zderzaki do O2 w RS sa tansze niz do O1, nie pytajcie mnie czemu - na allegro uzywane nawet sa 2x tansze :P

Komentarz

• RALF
                    Elegance
                    • 2008
                    • 974

exacly, używany RS do o1 oscyluje w granicach 500 zł na alledrogo i to jest bul tyłka, co tego czasami niekompletny / klejony / malowany 15 razy
                    Z chęcią wyrwał bym nawet odlew....

Komentarz

Pracuję...