Na skodzie bedzie lepiej bo jest znacznie wieksza oslona i bardziej kształtna do tego więcej wstawek czarnych. Zapodam moja fotke jak tylko odbiore ok poniedzialku
Mnie się podoba, myślałem o tym jakieś 2 lata temu Fakt jest efekt, niestety jest jedno ale..... musisz mieć pedantycznie czysto pod maską (tak jak ja :diabelski_usmiech ) bo po jakimś czasie efekt zniknie, a 140zł pójdzie się rypać. Druga sprawa jak oddajesz samochód na przegląd to panowie z ASO raczej nie będą się cackać z osłoną tylko usmarowanymi paluchami będą wyjmować lśniącą osłonę. A więc ..... pokrywy jak jedziesz nie widać, a robić przysługe mechanikom z ASO nie chce.... my opinion :P
Bedzie wielkie szorowanko na wisne i bede dbał o czystość i tam
Druga sprawa jak oddajesz samochód na przegląd to panowie z ASO raczej nie będą się cackać z osłoną tylko usmarowanymi paluchami będą wyjmować lśniącą osłonę
To sie przetrze i po krzyku
Mi sie podoba. Jak ktoś zrobi w skodzie niech zapoda fotki
Dzis mi przywiozą wieczorem tak ze jutro wstawie. Ponoć wyszło o wiele lepiej niż w tym pasku sam sie nie moge doczekać k
Tak że jutro bedą fotki :szeroki_usmiech
Dziś odebrałem wyląda zaje@#$cie na żywca Tak ze aż zal zakładać Jutro bedzie zamontowane to zapodam fotki jak wygląda na aucie
No naprawde barrrrrrrrrrrrrrrdzo fajnie wyszło.. tak dla bycia czepliwym zapytam dlaczego DI na czerwono ??
No bo na jedno czerwone I mam za duzo mocy :diabelski_usmiech i bliżej do DI czerwonego niż samego I. Poza tym jak zapodam wtryski nowe to DI bedzie juz bankowo
super podoba mi się. czekamy na fotki jak się prezentuje na silniczku.
:shock: Przyznam, że ładna robota facet zna się na rzeczy no to pozostaje ci jeszcze tylko pomalować osłone na akumulator, filtr powietrza i korek wlewu paliwa.... :diabelski_usmiech
Fachowa robota , racja lepiej wygląda na osłonie Octavii niż Paska
Przyznam, że ładna robota facet zna się na rzeczy no to pozostaje ci jeszcze tylko pomalować osłone na akumulator, filtr powietrza i korek wlewu paliwa....
Sebo: Cena jest jak była 149zł za całość w kolorze dowolnym. Można dobrać pod kolor auta lub wymyślić sobie kolor jaki się chce - chyba ze sie zbierze więcej chętnych to napewno coś zejdzie k
W weekend załoze osłonke na pewno i zapodam fotki bo sam sie nie moge doczekać. Narazie ciągle w biegu od rana a jak juz mam czas to wieczorem za ciemno i za zimno i mi sie nie chce :szeroki_usmiech . Tak że na 100% beda foty w sobote - niedziele
Ciesze sie ze wam sie podoba. Juz rozmawiałem z Alligatorem załatwi małe naklejki Masters Tuning (czarno czerwona) bedzie idealnie pasowała na osłonie :diabelski_usmiech
No Mirek, fajnie to wyszlo ... chociaz jak wiesz sceptycznie na to patrzylem ...
Jak sie dzis spotkamy (przy oddaniu pompy) to zobaczysz na zywca efekt 50% lepszy.. Dziś też zapodam fotki na forum ..
No jestem pod wrazeniem kto wie moze sie skusze
A ja sie skusze na przerobienie lampek - mam nadzieje ze podjechać moge do ciebie i machniemy to przy piwku ? k
neck99, ładuj wtryski
Hehe Leafy i Tymon po Was nie spodziewałbym sie innej wypowiedzi :diabelski_usmiech
Jak znajde jakieś przetanie bo obecnie za duze koszta poniose z tytułu (całkowitej modernizacji hamulców [sportowe zimmermany, płyny i inne] , wymiany oleju i pierdolami z tym związanymi no i i rozrządu. I to w szystko w marcu mnie czeka) Tak ze muszą być przetanie :roll: a w akcie desperacji sie zaczaje w trakcie następnego spota i sobie powyjmuje z czyjejś czeszki :diabelski_usmiech
Słuchajcie chłopaki. Nie zraźcie sie syfem pod moja maską ale dawno dawno tam nie grzebałem. Dlatego efekt osłony nie będzie tak fajny z tego powodu. Ale zapowiadam wam ze jak sie tylko zrobi ciepło to wyczyszcze tam tak ze bedzie można jeść i wtedy to dopiero będzie wyglądać CACY ach CACY :
Komentarz