Malowanie wlotu powierza (atrapy) OCTAVIA 2 FL

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • boski121
    Classic
    • 2011
    • 9

Pozdro dla kierownika czarnej O2 liftback na KR spotkanego na Jerozolimskich przy Blue City przed 17
  • DARO_83
    Classic
    • 2010
    • 20

Panowie

Czy ma ktoś z Was pomalowany wlot powierza (ATRAPĘ) w kolorze nadwozia. Jeżeli tak to proszę o fotki. Chcę się zorientować jak to wygląda i czy podejmować ten krok.

PS. Mile widziane fotki Octavia 2 FL oraz opinie.
    Załączone pliki
    O2 1.8 TSI 2010

Komentarz

• kowal 2002
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 5161

wersja 1

wersja 2

wersja 3

Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
      Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

• fuego_2007
        Ambiente
        • 2009
        • 230
        • Octavia II (1Z3)
        • BSE 1.6 MPI 102 KM

Jeżeli się zdecydujesz to miej nadzieje że zrobi to lakiernik który zna się na rzeczy, pomalowanie pędzelkiem czy sprayem nie da efektu. Dodatkowo na goły plastik należy dać odpowiedni podkład. Jeżeli chodzi o moje zdanie to osobiście nie popieram takiego upiększania wlotu powietrza a to przez to że jest to zbęndy tunning, który raczej kojarzy mi się z wiochą a dodatkowo daje znaki że coś już było w nowym samochodzie malowane. Jeżeli kogoś uraziłem bo ma inne zdanie to przepraszam :diabelski_usmiech.
        Dodam że sam mam czarne auto i bawić mi się w coś takiego tylko dla tego żeby to niby ładniej wyglądało a potem zmywać rozmazane komary NIGDY. To tak gdyby pomalować całe lusterka w kolor nadwozia a nie same nakładki .

Komentarz

• szkoda
          RS
          S_OCP Member
          • 2005
          • 22543

IMO na każdym aucie oprócz czarnego wygląda to słabo
          saport techniczny baj DGW
          była BKD+DSG '05 120kkm
          była BXE '08 190kkm
          no i nie ma :-)

Komentarz

• DARO_83
            Classic
            • 2010
            • 20

kowal wyczerpałeś prawie wszystkie opcje lecz nie te z pozostawieniem znaczku i ramki Skody w chromie .

Fuego każdy ma prawo do swojej opinii pytam się bo aktualnie posiadam TOYOTE Corolle z 2004 po FL i w tam atrapa jest pomalowana i nawet nieźle to wygląda w porównaniu do sprzed FL. Fakt faktem, że jak ktoś się nie przyłoży do malowania to z czasem odchodzi jak złuszczona skóra. Zwróce na to uwagę jak się zdecyduje narazie to tylko taki pomysł.

W tej chwili to czekam na Auto podobno będę się już cieszył od 1-06-2010 .

Apropo wersji przedstawionych kowala to mnie interesuje wersja 2 po FL z chromowaną ramką znaczka skody
            O2 1.8 TSI 2010

Komentarz

• kowal 2002
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 5161

Zamieszczone przez DARO_83
              ...
              Apropo wersji przedstawionych kowala to mnie interesuje wersja 2 po FL z chromowaną ramką znaczka skody

Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
              Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)

Komentarz

Pracuję...