wszystko da sie zrobić, tylko chęci muszą być i trochę pomysłowości, ja w swojej niuni mam bi i swieci profi, często sobie pomykam w trasy w nocy i od czasu zmiany z normalnych na bi xenony jest poprostu przepaść.............,
Xenony do OCTAVI
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
-
-
Zamieszczone przez Lucawszystko da sie zrobić, tylko chęci muszą być i trochę pomysłowości, ja w swojej niuni mam bi i swieci profi, często sobie pomykam w trasy w nocy i od czasu zmiany z normalnych na bi xenony jest poprostu przepaść.............,
Komentarz
-
-
danielpoz
Zamieszczone przez Lucawszystko da sie zrobić, tylko chęci muszą być i trochę pomysłowości, ja w swojej niuni mam bi i swieci profi, często sobie pomykam w trasy w nocy i od czasu zmiany z normalnych na bi xenony jest poprostu przepaść.............,
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozZamieszczone przez Lucawszystko da sie zrobić, tylko chęci muszą być i trochę pomysłowości, ja w swojej niuni mam bi i swieci profi, często sobie pomykam w trasy w nocy i od czasu zmiany z normalnych na bi xenony jest poprostu przepaść.............,Tak se wspominający Octavię - byly jej posiadacz
teraz: stalowe A4 B7 2.0 TFSI tiptronic
czarna AR 156 1.8 T.Spark
Komentarz
-
-
danielpoz
-
danielpoz
Zamieszczone przez SanchosOstatnio na poznaniu widziałem lampy xenonowe do strszego modelu nie przeróbki.
natomiast mam pytanie jak zamontować układ samopoziomujący z tego co wiem on orginalnie podpiety jest do sterownika silnika (a napewno do złacza diagnostycznego)
nie mam ochoty wymieniać całej wiązki.
Komentarz
-
Zamieszczone przez MartinezZamieszczone przez danielpozZamieszczone przez Lucawszystko da sie zrobić, tylko chęci muszą być i trochę pomysłowości, ja w swojej niuni mam bi i swieci profi, często sobie pomykam w trasy w nocy i od czasu zmiany z normalnych na bi xenony jest poprostu przepaść.............,
Pozdrawiam i szczęśliwego nowego roku!!Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Hej, fakt ja mam nowy model, Nie nie robił tego CompSport, jak robiłem u nich Intercooler to polecili mi kolege Michała, który kuma czacze i jak narazie jest oki..... :twisted: :twisted: :twisted:"Życie jest bezwzględne, nie lituje się nad nikim"
Pokój jego duszy - Kris 27-09-2003
Pionek znów gra.......
Rodzinne Combiaczki AHF i BKD by ALI oraz E 30
www.dynosoft.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arisMaicroft, nie musza być soczewki bo jednak niekture samochody orginlnie mają zwykłe lefrektory jak: LAGUNA CZY VOLVO
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MachMaicroft: Laguna II nigdy nie miala soczewki przy xenonach (owszem byl bajerancki napis xenon :wink: ).
Dopiero teraz Laguna po faceliftingu (w stylu Megane) bedzie miala xenony skretne na soczewkach
A nowe faktycznie maja byc bi oraz skretne. Citroen DS 19 mial jednak cos fajnego i po tylu latach zaczeto to wykorzystywac.
Komentarz
-
-
Zarniki ksenonowe wystepuja w dwoch wersjach: R i S (do zwyklych reflektorow i soczewek)
Zawsze mnie korcilo zeby wsadzic taki zarnik typu R do zwyklego reflektora H4 i zobaczyc jak bedzie swiecil :roll: .Problemem jest tylko pozycjonowanie zarnika w reflektorze (trzeba by wyczarowac jakies mocowanie na tokarce).
Co do braku automatycznej regulacji to jesli pamietamy zeby korzystac z pokretla do opuszczania to nie powiinismy nikogo oslepiac :wink:
Komentarz
-
-
danielpoz
wlasnie musze kupic dwa nowe zarniki i teraz pytanie osram czy filips? czy w ogole jest jakas roznica????
po 140tys jedna troche gorzej swieci i pewnie juz czas na nie
Komentarz
-
Zamieszczone przez danielpozwlasnie musze kupic dwa nowe zarniki i teraz pytanie osram czy filips? czy w ogole jest jakas roznica????
po 140tys jedna troche gorzej swieci i pewnie juz czas na nieNajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
danielpoz
-
danielpoz
-
danielpoz
ale sprzedali setki sztuk i maja setki pozytywow wiec skad tyle uzywek????
jest kilka firm na alllegro co tym handluja,wystawiaja faktury a klienci sa zadowoleni
sam juz nie wiem
Komentarz
-
-
AWARIA!
Witam
Od razu odpowiem 2 auta - rzecz jasna Octavie. Ambiente limuzyna 2000 i Elegance Combi 2000 w obydwu się postarałem i załozyłem takie świecidełka. Oczywiście z układami regulacji i inne takie tam elementy instalacji. znam sie na tym od A-Z i wiem gdzie co jak i za ile. Chętnie podzielę się taką wiedzą.
PS.
mam czas do środy potem zamierzam testować nowy silniczek 130<
Komentarz
Komentarz