Witam
Od razu odpowiem 2 auta - rzecz jasna Octavie. Ambiente limuzyna 2000 i Elegance Combi 2000 w obydwu się postarałem i załozyłem takie świecidełka. Oczywiście z układami regulacji i inne takie tam elementy instalacji. znam sie na tym od A-Z i wiem gdzie co jak i za ile. Chętnie podzielę się taką wiedzą.
No to nie podgrzewaj atmosfery, tylko pisz wszystko jak na spowiedzi
BTW - do "reflektory.pl" wysłałem maila miesiąc temu. Kamień w wodę...
--
E
--
sen supermarketu: szanowni klienci, jestescie jeb...
Na zwykle klosze chyba nie da rady, bo klosz musi byc gladki zeby nie rozpraszal za duzo swiatla.
Aligator, Jak Twoi sasiedzi znosza lokalizacje firmy, bo taka spokojna dzielnica a co chwile tuningowaniec podjezdza :diabelski_usmiech Ile razy jestem w poblizu to musze musze wracac do Bielska spowrotem i nie ma kiedy wpasc
A ja mam takie pytanie ,czy do reflektorow xenonowych z samopoziomowaniem mozna podpiac regulacje reczna (czyli kolkiem jak przy zwyklych lampach)? :roll: Czy sa moze dwa rodzaje lamp? :roll:
A ja mam takie pytanie ,czy do reflektorow xenonowych z samopoziomowaniem mozna podpiac regulacje reczna (czyli kolkiem jak przy zwyklych lampach)? :roll: Czy sa moze dwa rodzaje lamp? :roll:
No z tego co Misiek mowil, to on ma tak zrobione.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
A trzeba rzezbic ,czy podlacza sie plug&play? :roll:
Można podpiąć regulację z deski, ale trzeba przełożyć silniczki z oryginalnych lamp. Żeby było plug&play trzeba przełożyć gniazda ze zwykłych lamp - wtedy nie przerabiasz nic w aucie - tylko podłaczasz i działa :idea:
Można podpiąć regulację z deski, ale trzeba przełożyć silniczki z oryginalnych lamp. Żeby było plug&play trzeba przełożyć gniazda ze zwykłych lamp - wtedy nie przerabiasz nic w aucie - tylko podłaczasz i działa :idea:
Da rade samemu przelozyc ,czy trzeba jakiemus fachowcowi zlecic? :roll:
Da rade samemu przelozyc ,czy trzeba jakiemus fachowcowi zlecic? :roll:
no ja bym się nie podjął, bo do przełożenia silniczków trzeba trochę porzeźbić a kostkę przekłada się przez obcięcie kabli i przylutowanie do drugiej :roll:
no ja bym się nie podjął, bo do przełożenia silniczków trzeba trochę porzeźbić a kostkę przekłada się przez obcięcie kabli i przylutowanie do drugiej :roll:
No to mnie zmartwiles :roll: mysle nad zakupem lamp ,ale gosciu chyba nie wie jakie nawet ma ,a ja stawiam ze pewno samopoziomujace :roll:
No to mnie zmartwiles :roll: mysle nad zakupem lamp ,ale gosciu chyba nie wie jakie nawet ma ,a ja stawiam ze pewno samopoziomujace :roll:
każde xenony będą samopoziomujące i nie unikniesz takiej przeróbki :!: chyba, że zamontujesz cały układ z czujnikami :idea:
W wypadku xenonow samopoziomowanie automatyczne jest wymagane obowiazkowo, nie wiem co by na przegladzie powiedzieli, gdyby ono bylo, ale reczne. No i te imitacje spryskiwaczy w zderzak - chyba ze ktos juz ma.
każde xenony będą samopoziomujące i nie unikniesz takiej przeróbki :!: chyba, że zamontujesz cały układ z czujnikami :idea:
Hm...a mi pewien kolega oferowal nowe lampy xenonowe z reczna regulacja :shock: :roll:
A jaki bylby koszt takie przerobki? :roll:
Z tego co mi sie wydaje to masz xenony bez spryskiwaczy jak do tego sie miski ustosunkowuja?
Komentarz