Zawor upustowy

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • loponez
    Ambiente
    • 2011
    • 196

Zawor upustowy

w takim razie mam jakąś dziwną wersje, osłania mi tylko kawałek miski olejowej, silnika nie oslania wcale, tak czy siak podejdzie P&P ?
    Jadą jadą chłopcy, chłopcy na japońcach,
    nikt ich nie dogoni, bo kręcą do końca!
  • Genzor
    Classic
    • 2010
    • 10

Zawor upustowy

Witam wszystkich

Jest to moj pierwszy post na forum.

Posiadam od ponad roku octavke 1.8 T w Combi troche podkrecona , moc w granicach "podobno" 200-220 hp (nie powiem bo odejscie to ona ma )

Auto kupione bylo z wawki od rodziny, dokladnie od kuzyna dobrze sie nim zajmowal wizualnie wyglada ciekawie mimo ze to combi - combi czyli aut jakich nienawidze :P

Z tego co mi wiadomo grzebal przy silniku , chip benzynowy byl dolozony , swiecie lotnicze tzn te na 3 elektrodach , wymiana tarcz hamulcowych z przodu + klockow na sportowe , amortyzatory BILSTEIN i inne pierdoly. Trubina dosc fajnie "swiszcze" i mimo zamknietych szyb w aucie ladnie ja slychac w srdoku jak i na zewnatrz :P

Obecnie zastanawiam sie nad zainwestowaniem w Blow-Off'a i na wstepie do wszystkich ktorzy zadadza mi pytanie "PO CO" odpowiem , a po to zeby robilo PSS nic wiecej , moze to banalne ale efekt jest dosc ceikawy (wiem bo kumpel w s14 silvi ma taki)

Moje pytanie brzmi bo czytalem dosc sporo na forum ale jednak nie znalazlem dokladnej odpowiedzi na podobne pytania a doklaadnie - Jaki zawor ?? HKS'u , Greddy czy innej firmy jakas podrobka ? Pieniadze nie graja wiekszej roli jestem wstanie wydac 1000 zl , wstepnie z tego co wyczytalem dowiedzialem sie ze nie oplaca sie do 1.8 zakladac bov'a bo VAG moze wykrywac blad w zwiazku z cisnieniem odprowadzanym do atmosfery no i moc moze spac , takze jaki zawor najlepiej ?? Chodzi tylko o glupie Pssss

Pozdro !

[ Dodano: Nie 30 Maj, 10 19:35 ]
    Nikt ?
    Moja Niunia... 200 Hp +

Komentarz

Pracuję...