Zamieszczone przez vw2008
chipowanie nowego auta
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez szkodaachaz jazdy a nie gwarancja , wrescie to auto zaczęło sie jakoś odpychać bo 140KM to nie 105 :twisted:
By BESTperformance:
2.0 TDI 16v BMR 170 @ 200 KM/410 Nm
2.0 TDI 8v BMM 140 @ 170 KM/410 Nm
Corsa C Z12XE 75 @ 80 KM/120 Nm
www.polskie-menu.pl - Tel. 790 533 228
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vw2008Zamieszczone przez szkodaachaz jazdy a nie gwarancja , wrescie to auto zaczęło sie jakoś odpychać bo 140KM to nie 105 :twisted:
taką gwarancję ma każdy kto zrobi program i jeździ tylko na przeglądy nic nie chcąc naprawić za darmoszkę w silniku i nie tylko.
też jeździłem na przeglądy autem z programem i nic z tego nie wynika bo z gwarancji nie zdarzyło mi się korzystać, ewentualnie jakieś pierdoły.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodarochę nie o to chodzi, mówienie, że ma się gwarancję jeśli się z niej nie korzysta to jest... mówienie
taką gwarancję ma każdy kto zrobi program i jeździ tylko na przeglądy nic nie chcąc naprawić za darmoszkę w silniku i nie tylko.
też jeździłem na przeglądy autem z programem i nic z tego nie wynika bo z gwarancji nie zdarzyło mi się korzystać, ewentualnie jakieś pierdoły.By BESTperformance:
2.0 TDI 16v BMR 170 @ 200 KM/410 Nm
2.0 TDI 8v BMM 140 @ 170 KM/410 Nm
Corsa C Z12XE 75 @ 80 KM/120 Nm
www.polskie-menu.pl - Tel. 790 533 228
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez vw2008Zamieszczone przez szkodaachaz jazdy a nie gwarancja , wrescie to auto zaczęło sie jakoś odpychać bo 140KM to nie 105 :twisted:
też jeździłem na przeglądy autem z programem i nic z tego nie wynika bo z gwarancji nie zdarzyło mi się korzystać, ewentualnie jakieś pierdoły.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez G-CSZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez vw2008Zamieszczone przez szkodaachaz jazdy a nie gwarancja , wrescie to auto zaczęło sie jakoś odpychać bo 140KM to nie 105 :twisted:
też jeździłem na przeglądy autem z programem i nic z tego nie wynika bo z gwarancji nie zdarzyło mi się korzystać, ewentualnie jakieś pierdoły.saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez G-CS...to akurat było nowe Mondeo 8)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Prawda jest taka że jak będą chcieli coś znaleźć to dowiodą że w aucie jest zrobiona modyfikacja i zabiorą gwarancję...można się "dogadać" w ASO ale wtedy jesteśmy uwiązani tylko do jednego serwisu lub założyć boxa którego w każdej chwili można wypiąć inne rozwiązania to dużo większe ryzyko.Chiptuning, serwis FAP/DPF i inne....Poznań
https://www.facebook.com/pages/TuneF...09364479166793
www.tuneforce.pl
www.dpfserwis.pl
Komentarz
-
Komentarz