tak Policja tak, bo zaden operator nie udostepni ci kto mial dany IP w danym dniu, a przy zmiennym IP, jak np w neostradzie zmienia sie conajmnier raz na 24 h/lub przy kazdym polaczeniu z netem.
Chip Tuning
Zwiń
X
-
Chip Tuning
Witam,
Mam takie pytanie do ludzi z wawy czy spotkaliście się z firmą AUTOZAM ?? znajdującą się na Powstańców Śląskich. Jest to firma zajmująca się różnymi rzeczami w samochodach i tez podnoszeniem mocy... co mnie najbardziej interesuje...
Jak kreują się ceny chipa ? bo wydaje mi się że u nich jest tanio...
Do Chipowania by byla O1 1,9 105 kucy z 2007 roku...
Cena chiptuningu jest uzależniona od daty produkcji samochodu.
* Samochody sprzed 2002 r. - 820 zł netto
* Samochody z lat 2002-2004 - 984 zł netto
* [glow=red:80a38470b0]Samochody z lat 2005-2007 - 1230 zł netto[/glow:80a38470b0]
* Samochody z lat 2008-2009 - 1393 zł netto
* Samochody BMW niezależnie od roku produkcji - 1639 zł netto....::: OCP :::....
-
-
fruziek - dopisz się do tematu czipsowania u rogala (Ragalotti - sorka jeśli przekręciłem nick).
"Klubowy" spec od tuningu w Warszawie. Nie śledzę dokładnie odpowiedniego wątku na forum, ale jeśli uda Ci się załapać to cena chyba jest 900 do zapłacenia. Minus - baaardzo dużo chętnych
edit:
Tu masz link do odpowiedniego temetu:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez soszek81fruziek - dopisz się do tematu czipsowania u rogala (Ragalotti - sorka jeśli przekręciłem nick).
"Klubowy" spec od tuningu w Warszawie. Nie śledzę dokładnie odpowiedniego wątku na forum, ale jeśli uda Ci się załapać to cena chyba jest 900 do zapłacenia. Minus - baaardzo dużo chętnych
edit:
Tu masz link do odpowiedniego temetu:
Ok wpisalem sie na liste zobaczymy jak to bedziena szczescie nie spieszy mi sie
....::: OCP :::....
Komentarz
-
Komentarz