Chip Tuning

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Gucio_bee
    Banned
    • 2011
    • 8

Chip Tuning

tak Policja tak, bo zaden operator nie udostepni ci kto mial dany IP w danym dniu, a przy zmiennym IP, jak np w neostradzie zmienia sie conajmnier raz na 24 h/lub przy kazdym polaczeniu z netem.
  • Fruziek
    Classic
    • 2010
    • 23

Chip Tuning

Witam,

Mam takie pytanie do ludzi z wawy czy spotkaliście się z firmą AUTOZAM ?? znajdującą się na Powstańców Śląskich. Jest to firma zajmująca się różnymi rzeczami w samochodach i tez podnoszeniem mocy... co mnie najbardziej interesuje...

Jak kreują się ceny chipa ? bo wydaje mi się że u nich jest tanio...

Do Chipowania by byla O1 1,9 105 kucy z 2007 roku...

Cena chiptuningu jest uzależniona od daty produkcji samochodu.

* Samochody sprzed 2002 r. - 820 zł netto
    * Samochody z lat 2002-2004 - 984 zł netto
    * [glow=red:80a38470b0]Samochody z lat 2005-2007 - 1230 zł netto[/glow:80a38470b0]
    * Samochody z lat 2008-2009 - 1393 zł netto
    * Samochody BMW niezależnie od roku produkcji - 1639 zł netto
    ....::: OCP :::....

Komentarz

• soszek81
      L&K
      • 2010
      • 1245

fruziek - dopisz się do tematu czipsowania u rogala (Ragalotti - sorka jeśli przekręciłem nick).
      "Klubowy" spec od tuningu w Warszawie. Nie śledzę dokładnie odpowiedniego wątku na forum, ale jeśli uda Ci się załapać to cena chyba jest 900 do zapłacenia. Minus - baaardzo dużo chętnych

edit:

Tu masz link do odpowiedniego temetu:

Była O1 kombi ALH++ 150/340
      Obecnie Pyzio 206 1.4HDi+ ~90/200

Komentarz

• Fruziek
        Classic
        • 2010
        • 23

Zamieszczone przez soszek81
        fruziek - dopisz się do tematu czipsowania u rogala (Ragalotti - sorka jeśli przekręciłem nick).
        "Klubowy" spec od tuningu w Warszawie. Nie śledzę dokładnie odpowiedniego wątku na forum, ale jeśli uda Ci się załapać to cena chyba jest 900 do zapłacenia. Minus - baaardzo dużo chętnych

edit:

Tu masz link do odpowiedniego temetu:

Ok wpisalem sie na liste zobaczymy jak to bedzie na szczescie nie spieszy mi sie
        ....::: OCP :::....

Komentarz

Pracuję...