Cena kpl na przod to o okolo 40-50%taniej niz u konkurencji.Polecam
to chyba na tył :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
PPNMSP :szeroki_usmiech
hehehe no wlasnie tez na poczatku myslalem ze to wal albo facet oszalal ale nie bo mam je w domq i sa to oryginaly!!!!!!! i nie na tyl naprawde polecam!Pozdr.
Re: tarcze przednie brembo max do octavii!!-super ceny!!
Zamieszczone przez malformacja
hehehe no wlasnie tez na poczatku myslalem ze to wal albo facet oszalal ale nie bo mam je w domq i sa to oryginaly!!!!!!! i nie na tyl naprawde polecam!Pozdr.
nie miałem na myśli ceny tylko wielkość :szeroki_usmiech
Zamieszczone przez malformacja
Pewnie znowu mi się od kogoś dostanie za kontrowersyjną wypowiedź, ale:
Skąd masz pewność, że to oryginały? Pytam, gdyż jakieś dwa tygodnie temu rozmawiałem o tarczach BREMBO z Leszkiem Wójcikiem. Opowiadał o rodzimych podróbkach, które są na tyle dobre, że ludzie z BREMBO nie są w stanie "na oko" odróżnić ich od oryginału. Poważną wadą wannebe BREMBO jest to że baaardzo szybko potrafią się powichrować. Mam jednak nadzieję, że Tobie trafiły się te prawdziwe :-)
--
pozdrawiam,
grisza
[ Dodano: Nie Lis 21, 2004 05:02 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
u mnie są 288 a będą 312 8)
Polecam! Pamiętaj jednak, że na zimę musisz się zaopatrzeć w koła 16" bo 15" nie wchodzą na tak dużą tarczę, a jazdy na 17" w zimę chyba bym nie zaryzykował, zwłaszcza po dzisiejszym powrocie z dziuro-trasy :-)
Zamieszczone przez grisza
[ Dodano: Nie Lis 21, 2004 05:02 ]
Zamieszczone przez MisiekWAW
u mnie są 288 a będą 312 8)
Polecam! Pamiętaj jednak, że na zimę musisz się zaopatrzeć w koła 16" bo 15" nie wchodzą na tak dużą tarczę, a jazdy na 17" w zimę chyba bym nie zaryzykował, zwłaszcza po dzisiejszym powrocie z dziuro-trasy :-)
--
pozdrawiam,
grisza
już to zrobiłem przy okazji tegorocznego zakupu zimówek 8) k
Komentarz