[O2] Bluetooth GSM III Premium

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • nowy76
    Classic
    • 2011
    • 3

jako prosty człowiek starej daty pytam się:
    czy jest coś nowego do columbusa w O2 przed liftem ? chodzi mi o jakeiś nowe mapy i polskie meni , oczywiście na jakiejś płycie co się wkłada do środka i samo się robi wszystko :?:
    oczekuję prostej odpowiedzi typu "tak mam poproś ładnie to ci wyślę płytę " :diabelski_usmiech
  • Bolek_123
    Classic
    • 2010
    • 8

Witam
    Znalazłem taki zestaw na Allegro: http://allegro.pl/item1157748598_vw_...ii_rns510.html
    Chciałbym coś takiego założyć do IIFL z radiem Bolero. Dowiedziałem się że nie ma problemów technicznych. Na alegro coś takiego trudno spotkać, ten konkretny moduł sprzedaje gość co ma tylko cztery sprzedane rzeczy na allegro. Wysyłanie w ciemno takiej kasy mi się nie uśmiecha. Więc będąc w ASO zapytałem ile taki modół kosztuje u nich.
    I tak GSM III Premium sa dwa modele jeden produkowany do maja 2010 kosztuje 2150 i nie jest już dostępny a drugi produkowany od czerwca ma inny numer natomiast poza numerem nie wiadomo co się zmieniło, a oczywicie zmieniła się cena kosztuje ok 4500.
    Jak na mój gust to nawet jak na ASO Skody cena paraoiczna.
    Jakby ktoś z kolegów miał namiary na taki modół w rozsądnej cenie to ja bym bardzo poprosił.

Komentarz

• jago7270
      Elegance
      • 2008
      • 816

Zamieszczone przez Bolek_123
      Jakby ktoś z kolegów miał namiary
      ,

proponuje zwrócić się do kolegi "Grygy"-myślę,że pomoże :szeroki_usmiech
      Jacek

Komentarz

• piotrek_gdy
        RS
        • 2008
        • 7723
        • Volkswagen
        • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Zamieszczone przez Bolek_123
        produkowany od czerwca ma inny numer natomiast poza numerem nie wiadomo co się zmieniło,
        zmieniła sie obsługa smsów na amundsenie i nie wymaga trybu r-sap
        któryś z kolegów pisał już o tym w wątku poświęconym rokowi modelowemu 2011
        przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI

wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW

Komentarz

• Bolek_123
          Classic
          • 2010
          • 8

Zamieszczone przez jago7270
          proponuje zwrócić się do kolegi "Grygy"-myślę,że pomoże
          Dzięki napisałem do Grygy

Komentarz

allegro.pl/show_user.php?uid=12348627 <<---- Napisz do tego kolesia, koleś co jakiś czas jeździ do Czech po klamoty, poza tym kiedyś już sprzedawał zestaw Bluetooth do OIIFL

Komentarz

• Marillo
              Drive
              • 2011
              • 81

Witam

Ponieważ niestety nie doczekałem sie odpowiedzi na moje zapytanie w wątku w którym sie przywitałem , a moze po prostu nikt tych powitan nie czyta , to zadam to pytanie inaczej sformułowane w tym wątku.

Czy w Krakowie jest moze ktos kto mógłby uruchomic - zakodowac mi moduł bluetooth o numerach 5NO 035 730D z którego to mogłbym obsługiwac telefon za pomocą radia Columbus (RNS 510)? Dodam że mam taka dziwna specyfikacje auta ze moge tylko obsługiwac telefon za pomocą radia poniewaz nie mam Maxi Dota ani kierownicy multifunkcyjnej. Zwracam sie z tym pytaniem poniewaz zakupiłem ten moduł ale za samo sprawdzenie czy to bedzie funkcjonowac firmy żadaja 80zł a w ASO 400 zł :shock: (montaz to inna kwestia)
              Jezeli byłby ktos taki kto mogłby mi tylko sprawdzic czy to bedzie ze soba hulało bez Maxi Dota i kiery multifunkcyjnej to byłbym zobowiązany, oczywiscie zapłace jakąs rozsądną kwotę

Pozdrawiam.
              Raz na wozie , raz pod wozem ,raz w nawozie....

Komentarz

Zamieszczone przez Marillo
                Jezeli byłby ktos taki kto mogłby mi tylko sprawdzic czy to bedzie ze soba hulało bez Maxi Dota i kiery multifunkcyjnej to byłbym zobowiązany, oczywiscie zapłace jakąs rozsądną kwotę
                Może być problem bo żeby połączyć telefon musisz wpisać kod który pojawia się na maxi-docie, a żeby obsługiwać maxi-dot musisz mieć alko MF kiere albo odpowiednią manetkę. Tak więc w najlepszym wypadku czeka Cię wymiana kiery albo manetki, chociaż szczerze kiepsko to widzę :/

Komentarz

• Enriquez
                  RS
                  • 2009
                  • 7685
                  • Superb III (3V3)

kod może sobie wpisać z adaptacji VCDS, więc IMHO maxi dota wcale nie potrzeba.

kropeck pewnie CI to ogarnie, no ale on jest z Jaworzna.
                  Pozdrawiam
                  Marcin

Komentarz

• Marillo
                    Drive
                    • 2011
                    • 81

Witam

Koledzy jesli wiecie to powiedzcie czy zestaw PREMIUM II w takim razie dla mnie jest bardziej odpowiedni? Jaki sterownik kupic zeby obsługiwał muzyke z telefonu czyli A2DP i zeby ten sterownik jesli to mozliwe współpracował z Iphone 4 oraz wykorzystywał ekran Columbus (RNS 510). Tyle tych sterowników jest ze na prawde nie chciałbym już więcej wtopic pieniedzy. A ten mój zestaw to bede musiał sprzedac chyba :cry:

Pozdrawiam

[ Dodano: Pon 08 Sie, 11 21:33 ]
                    Witam

Czy ktos mógłby mi wytłumaczyc , bo raczej sam tego nie ogarne , jak zakodowac krok po kroku bluetootha o którym pisałem wyżej jak sie to robi i jakim programem oprócz VCDS? nie chciałbym niczego schrzanic bo autko jest na gwarancji jeszcze. Zanim to napisałem to przejrzałem forum ale byc moze cos przeoczyłem ?

Pozdrawiam

[ Dodano: Nie 21 Sie, 11 21:08 ]
                    Witam

Bluetooth zamontowany. Niestety musiałem założyc sterownik bez A2DP o numerach 1Z0 035 729 E którego producentem jest Harman Becker, ponieważ ten sterownik pasował bezproblemowo , natomiast sterownik o numerach 5N0 035 730 D którego producentem jest Novero nadaje się do samochodów które mają licznik z Maxi Dotem. ( Postanowiłem wymienic sobie licznik ale żałuję że tą decyzję podjołem zbyt pózno ponieważ miąłbym również przesył muzyki po BT a tak tylko mam rozmowy po BT.
                    Raz na wozie , raz pod wozem ,raz w nawozie....

Komentarz

• kaczkalolo
                      Ambiente
                      • 2011
                      • 134

Zamieszczone przez Marillo

[ Dodano: Nie 21 Sie, 11 21:08 ]
                      Witam

Bluetooth zamontowany. Niestety musiałem założyc sterownik bez A2DP o numerach 1Z0 035 729 E którego producentem jest Harman Becker, ponieważ ten sterownik pasował bezproblemowo , natomiast sterownik o numerach 5N0 035 730 D którego producentem jest Novero nadaje się do samochodów które mają licznik z Maxi Dotem. ( Postanowiłem wymienic sobie licznik ale żałuję że tą decyzję podjołem zbyt pózno ponieważ miąłbym również przesył muzyki po BT a tak tylko mam rozmowy po BT.

Kolego ja mam radio Swinga i maxidota- czy mozesz mi podpowiedziec co najlepiej zalozyc zeby miec bluetootha i a2dp i gdzie takie cos moge dostac i za ile???

z gory dzieki...

Komentarz

• samin
                        Ambiente
                        • 2010
                        • 100

Zamieszczone przez kaczkalolo
                        Kolego ja mam radio Swinga i maxidota- czy mozesz mi podpowiedziec co najlepiej zalozyc zeby miec bluetootha i a2dp i gdzie takie cos moge dostac i za ile???

z gory dzieki...
                        dublujesz tematy !!!
                        ---------------------------------------------------------
                        Jest: Superb 3 kombi Style 2015 1,4 TSi
                        http://forum.octaviaclub.pl/nviewtop...560592#1560592
                        była Octavia II FL 1,4 TSI Elegance 2010
                        http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=51491

Komentarz

Pracuję...